Yazılım için klavye önerisi

Bütçe
800
Daha fazla  
Arkadaşlar kablosuz olması tercihim uygun olsa iyi olur. Kendi bataryası olsa benim için daha hoş olur kablolu ve kablosuz kullanılabilen bir model. Şu ürünü buldum Çin'den indirim köşesinde paylaşılmıştı.
Bulduğum modeller:

Hocam Ali Express'ten alma bence bir de yazılım için demişsin ama attığın modeller ergonomik değil ve NumLock'suz bir klavye birçok tuşu yok ve küçük bu tür klavyeler genelde oyun için kullanılır yazılım için uygun mudur tartışılır.

Yazılım için %60 sıkıntı çıkartabilir.
Hocam K380 var bende şu an aşırı yoruyor. Siz ne önerirsiniz?

Hocam Ali Express'ten alma bence bir de yazılım için demişsin ama attığın modeller ergonomik değil ve NumLock'suz bir klavye birçok tuşu yok ve küçük bu tür klavyeler genelde oyun için kullanılır yazılım için uygun mudur tartışılır.
Çantaya atılabilmesi de önemli benim için.

Eğer ışıklı mışıklı modeller önceliğin değilse genelde yazılımcıların çokça kullandığı kablosuz Logitech seti var, yanılmıyorsam su geçirmez ya da su teması korumalıydı.

Hocam K380 var bende şu an aşırı yoruyor. Siz ne önerirsiniz?

Çantaya atılabilmesi de önemli benim için.

NumLock'u mıknatıslı lüx klavyler var çok yönlü ama fiyatları tuzlu.

NumLock'u mıknatıslı lüx klavyler var çok yönlü ama fiyatları tuzlu.
NumLock benim için önemli değil.

Eğer ışıklı mışıklı modeller önceliğin değilse genelde yazılımcıların çokça kullandığı kablosuz Logitech seti var, yanılmıyorsam su geçirmez ya da su teması korumalıydı.

Hocam bu ürün çok büyük benim için çantaya atılabilmesi de çok önemli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı