Yazılım için klavye önerisi

Sizin isteğiniz TKL oluyor bilgilendirme olsun. Bir de bu bütçede gerçekten üzmeyecek ürün önerilebileceğini sanmıyorum sadece gününüzü çıkarır bence. Umarım ben yanılırım da güzel öneriler gelir.

Havit KB890L önerebilirim ben şu an kullanıyorum, blue switch'li. Ama yazılımı yok. Işıklarını FN+ ile değiştirebilir ve kapatabilirsiniz. Teknosa'dan laptopımı alırken yanında aldım ama ben 1100 TL'e aldım. Trendyol'da 755 TL'den satılmakta.

Bende yazılımcıyım ama bundan bağımsız, çok uzun süredir bilgisayarla haşır neşirim, mekanik klavyeler hem yazımda hem oynayışta çok daha iyi hisler sunuyor. Kullanıp anlamak gerekiyor farklarını. Özellikle kullandığınız klavyeden mekaniğe geçince demek istediğimi anlayacaksınız.

Bende yazılımcıyım ama bundan bağımsız, çok uzun süredir bilgisayarla haşır neşirim, mekanik klavyeler hem yazımda hem oynayışta çok daha iyi hisler sunuyor. Kullanıp anlamak gerekiyor farklarını. Özellikle kullandığınız klavyeden mekaniğe geçince demek istediğimi anlayacaksınız.
siz hangi klavyeyi kullanıyorsunuz

Aileniz geceleri klavye sesi olmasın istiyorsa membran veya red switch öneririm.
sorun olmaz o ya

bu klavye nasıl sizce

Arkadaşlar şu anda https://www.hepsiburada.com/a4-tech-fg1035-2-4g-gri-q-fn-mm-klv-opt-mou-2000d-pm-HBC00004O541S bu ürünü kullanıyorum ama çok memnun değilim yazılım için istiyorum konulara baktım ama geneli %60 klavye ben tam boy istiyorum ya da en sağ taraf olmayacak şekilde istiyorum maksimum 1000 TL bütçem var. Ne önerirsiniz?
Merhaba. Memnun klavyenizin olmadığınız taraflarını söylerseniz daha uygun önerilerde bulunabiliriz. Mesela bazı yazılımcılar mekanik klavye severken bazıları Microsoft’un ergonomik modellerini beğeniyor bazıları da Apple’ın klavyesini seviyor ki bu 3 grubun da savunması genelde diğerlerinin daha yorucu olduğu yönünde. Biraz da sizinle alakalı bir durum yani.

Merhaba. Memnun klavyenizin olmadığınız taraflarını söylerseniz daha uygun önerilerde bulunabiliriz. Mesela bazı yazılımcılar mekanik klavye severken bazıları Microsoft’un ergonomik modellerini beğeniyor bazıları da Apple’ın klavyesini seviyor ki bu 3 grubun da savunması genelde diğerlerinin daha yorucu olduğu yönünde. Biraz da sizinle alakalı bir durum yani.
hiç öyle klavye deneyimlemedim hep laptop klavyesini kullandım güzeldi o

Technopat Haberler

Geri
Yukarı