Yazılım için laptop önerisi

Bütçe
10000

Leanthes

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar üniversiteye başlayacağım, yazılım ve İngilizce için kullanacağım Max 10k bütçe ile laptop almayı düşünüyorum şu an aşağıdaki 2 laptopu buldum yardımcı olursanız sevinirim. Oyun çok oynamıyorum ama LoL CS:GO ve Valorant oyunlarını kasmadan oynatması yeterli.

Arkadaşlar üniversiteye başlayacağım, yazılım ve İngilizce için kullanacağım Max 10k bütçe ile laptop almayı düşünüyorum şu an aşağıdaki 2 laptopu buldum yardımcı olursanız sevinirim. Oyun çok oynamıyorum ama LoL CS:GO ve Valorant oyunlarını kasmadan oynatması yeterli.

Yazılımla uğraşacaksanız TN panel almayın gözleriniz mahfolur.

5700U olan eğer TN sizin için kötü değilse tercih edilebilir.
Hocam daha önce laptop kullanmadım ve IPS,TN pek anlamıyorum sizce çok mu kötü ?

Peki bu bilgisayar işimi görür mü ?

Hocam daha önce laptop kullanmadım ve IPS,TN pek anlamıyorum sizce çok mu kötü ?

Peki bu bilgisayar işimi görür mü ?
Huma sakın almayın. Monsterda sadece yeni tongfang kasalar öneriliyor. Eski kasalar ateş atıyor.
Ips ve Tn farkına internetten bakabilirsiniz. TN çok ucuz, kalitesiz ve göz yoran bir ekrandır.

Son düzenleme:
Bu paylaştığınız modeli alabilirsiniz, Plastik kasalı ve fanı biraz kötüdür ama işinizi görür. oyunları 60fps e kilitleyerek rahatça kullanırsınız.
İnternette arayın ekran gerçekten IPS mi.
Bazıları kargo sıkıntısı yaşamış, büyük ihtimal satıcı geri gönderilen ürünleri jelatinleyip satıyor.

Huma sakın almayın. Monsterda sadece yeni tongfang kasalar öneriliyor. Eski kasalar ateş atıyor.
Ips ve Tn farkına internetten bakabilirsiniz. TN çok ucuz, kalitesiz ve göz yoran bir ekrandır.
Huma'da ısınma sorunu duymadım. Yazılım için alınabilir. Sizin sorunlu seri dediğiniz abra serisi. Huma'da alüminyum kasa kullanılmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı