Yazılım için laptop önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar sadece yazılım için okul için arıyorum. Oyuncu bilgisayarım var bunu okula götüreceğim. Nasıl bir laptop olmalı? Ekstradan bir ekran karto olması gerektiğini düşünmüyorum.

Hangi programları kullanmayı düşünüyorsun? Eğer güçlü GPU gerektiren bir uygulama kullanmıyorsan dediğin gibi harici ekran kartlı cihazları kullanmana gerek yok. Bütçeni de belirtebilir misin?

Net bir bütçe yok ama uygun olması şart. Tabi uygunluk kişiden kişiye göre değişir de bilmiyorum hocam yazılım için ne gerekir bilmiyorum.

Hangi programları kullanmayı düşünüyorsun? Eğer güçlü GPU gerektiren bir uygulama kullanmıyorsan dediğin gibi harici ekran kartlı cihazları kullanmana gerek yok. Bütçeni de belirtebilir misin?

Okul için alıyorum hocam okulda ne işliceklerini bilmiyorum ki.

Net bir bütçe yok ama uygun olması şart. Tabi uygunluk kişiden kişiye göre değişir de bilmiyorum hocam yazılım için ne gerekir bilmiyorum.

Tahmini bir fiyat verirsen daha iyi olur.

Tahmini bir fiyat verirsen daha iyi olur.

Yani hocam şunun içins öyledim yazılım yapabilmek için en düşük ne kadar ödemem lazım? Siz dersiniz bu bilgisayarla yaparsınzokul için ideal diye alırım. Ama illa rakam duymak istiyorsanız 10-20 bin arası diye düşünüyorum. Oyun oynamıcam çünkü. Okul işlerini halletsin orda proje yapabileyim yeter.

Bütçe belirtmezsen öneri yapılması zor olur. Büyük ihtimallen compile ve çoklu çekirdeğe bakan işler yapacaksın, güçlü bir CPU yeterli olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı