Yazılım için Linux dağıtımı önerisi

Kali Linux 2 ihtiyacımı da görür mü hem full-stack developer hem siber güvenlik için
Kali ile siber güvenlik adı altında hackerlık yaparsın. Bir şey geliştirmek için özellik full stack için hiç uygun değil ve ağır çalışır.

Valla hocam dediğim gibi iki ilgilendiğim alanı da rahatça kullanabileceğim bir işletim sistemi olsun yeterli, kolay veya zorluğu önemli değil öğrenirim

Kali Linux 2 ihtiyacımı da görür mü hem Full-stack developer hem siber güvenlik için.

İşini görür. ParrotOS'a bir göz at o da güzeldir. Veya herhangi Arch dağıtımına BlackArch repolarını ekleyipte kullanabilirsin. Ama benim önerim ParrotOS olacaktır.

Hocam böyle şeyler ha deyince olup bitecek bir olaylar değil. Bir süreçten geçmeniz lazım. Ben kendim için en iyi distroyu bulana kadar 25-30 farklı disto kullanmışımdır. İlk defa kullanıyorsanız, Windows'a benzerliğinden ötürü, Linux Mint kullanmanızı öneririm. Bunun bir tık üstü "MX Linux"tür.

Kendinize en iyi gelecek distroyu bulmalı ya da bazı spesifik yanları haricinde neredeyse bütün distroların birbirinin aynısı olduğunu fark etmeniz gerekiyor. Akışına bırakın.

Ubuntuya geçeceğim şu an. Sana da öneriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…