Yazılım için Monster Abra A5 nasıl?

ElleyDuhe

Hectopat
Arkadaşlar merhaba yazılım geliştirme amaçlı Windows laptop arayışındayım. 5 gün önce Huawei Matebook D16 i7 12700h modelini satın aldım. Ama çok fazla coil whine cızırtı sesi var ve yükte olmadığı zaman bile fan çalıştırıyor bir saniye bile durmuyor. Şarj koruma amaçlı %69'a kadar düşüyor bu bana çok mantıklı gelmedi açıkçası. (Bios güncelledim, dengeli moddan tasarruf moduna aldım, huawei kontrol merkezinden dengeli moda aldım, biosta fan ayarları seçeneği yok, güç yönetim merkezinden işlemciyi %99'a çektim hiçbiri işe yaramadı)

İçerisinde ekran kartı olmayan bir bilgisayar alıp yine de her an orta seviyede de olsa fan sesi çekeceksem gaming notebook almak daha mantıklı gelmeye başladı.

Bunun yerine Monster Abra A5 serisini alıp kontrol merkezinden ofis moduna alsam daha sessiz olacağını düşünüyorum. Bu konuda tecrübesi veya tavsiyesi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. Ofiste ve sınıfta kullanacağım. Her an yüksek devirde veya duyulacak kadar fan çalıştırır mı?

Yani ana sorum: Abra A5'in fan sesi ofis modunda nasıldır gerçekten sessiz olabiliyor mu?
Teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı