PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.069 Çözümler 8 Yer Silicon Valley 15 Haziran 2020 #31 365DAYS dedi: Hocam yeni konu açın ayrıca. Hocam yeni konu açın oradan sorun, ban yemeyelim. Ayrıca link atarsanız daha kolay olur. Genişletmek için tıkla... 2 Kere yeni konu açtım hatta onun yüzünden uyarı bile aldım ama kimse cevap vermedi
365DAYS dedi: Hocam yeni konu açın ayrıca. Hocam yeni konu açın oradan sorun, ban yemeyelim. Ayrıca link atarsanız daha kolay olur. Genişletmek için tıkla... 2 Kere yeni konu açtım hatta onun yüzünden uyarı bile aldım ama kimse cevap vermedi
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.264 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 15 Haziran 2020 #32 rico dedi: Sıfırdan yazılıma başlayacak biri için gaming monitörle uzaktan yakından alakası olmayan, genellikle Android oyun için maksimum 800 TL bandında bir monitör önerebilir misiniz? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... PC´nizi çalıştırabilecek düzeyde her monitoru kullanarak program yazabilirsiniz. CRT monitor bile olur.
rico dedi: Sıfırdan yazılıma başlayacak biri için gaming monitörle uzaktan yakından alakası olmayan, genellikle Android oyun için maksimum 800 TL bandında bir monitör önerebilir misiniz? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... PC´nizi çalıştırabilecek düzeyde her monitoru kullanarak program yazabilirsiniz. CRT monitor bile olur.
rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2020 #33 detista dedi: PC´nizi çalıştırabilecek düzeyde her monitoru kullanarak program yazabilirsiniz. CRT monitor bile olur. Genişletmek için tıkla... AOC 24B1XH 23.8" 8ms (Analog+HDMI) Full HD IPS Monitör Fiyatı Bu monitör özelliklerine sahip (8 ms 24 inç İPS) daha ucuz bir monitör önerebilir misin hocam? Hz önemli değil.
detista dedi: PC´nizi çalıştırabilecek düzeyde her monitoru kullanarak program yazabilirsiniz. CRT monitor bile olur. Genişletmek için tıkla... AOC 24B1XH 23.8" 8ms (Analog+HDMI) Full HD IPS Monitör Fiyatı Bu monitör özelliklerine sahip (8 ms 24 inç İPS) daha ucuz bir monitör önerebilir misin hocam? Hz önemli değil.