C# ve C++ dilleri için Visual Studio'dan başka uygulama yok mu? Visual Studio'yu bir türlü kuramadım setup blocked diyor öneri uygulamanız varsa söylerseniz sevinirim.
Eclipse kullanabilirsiniz. C, C++, C#, Java, JavaScript, COBOL, Perl, PHP, Python ve diğer bazı dilleri destekliyor. Visual Studio'yu kurmayı tekrar deneyin. Kurulumda aldığınız hatayı aratıp çözüm bulamazsanız konu açın oradan yardımcı olalım.
Çok teşekkür ederim Visual Studio için ayrı bir konu açtım fakat cevaplayan çok olmadı çözümüde hiçbir yerde paylaşılmamış bir de Unity de çalışır değil mi dev C+- bir de C# destekliyor mu?
Çok teşekkür ederim Visual Studio için ayrı bir konu açtım fakat cevaplayan çok olmadı çözümüde hiçbir yerde paylaşılmamış bir de Unity de çalışır değil mi dev C+- bir de C# destekliyor mu?
Eclipse kullanabilirsiniz. C, C++, C#, Java, JavaScript, cobol, perl, PHP, Python ve diğer bazı dilleri destekliyor. Visual Studio'yu kurmayı tekrar deneyin. Kurulumda aldığınız hatayı aratıp çözüm bulamazsanız konu açın oradan yardımcı olalım.