Yazılım ile ilgilenenler neden genelde macOS kullanıyor?

Vallahi üstad belli bir süreden sonra gündelik işler için yani internete girmek, worde girmek falan onlar için bir cihaz aldığını hissedersin. Mimari farkı ağır basar.

Almayı düşünüyorsan şimdiden hayırlı olsun.
Yine de sağlam ekran kartı ve pili normal kullanım için uzun süren bir model bulursam onu alırım. Şuanlık almiyacağım ama yine de araştırıyorum.

Her yerde priz var artık, başta ben de düşünmüştüm de Starbucks'larda bile priz bulunuyor 😉

İstiyorsan yine al tabi kötü makine değil M1 ama korsan kullanman zor olur. Ota b**a para verirsin. Gerçi bende Windows var, yine çoğuna veriyorum.
Crack kullanmam o kadar kolay virüs yapıldığını öğrendikten sonra asla hocam.

Crack kullanmam o kadar kolay virüs yapıldığını öğrendikten sonra asla hocam.
O kadar kolay virüs yapılmıyor aslında. Yani yapılıyor da sağlam sitelerden indirmen lazım. Kaç yıldır korsan oyun indiririm, 1 kere bile virüs bulaşmadı mesela. 2 tane sitem var, oradan indiriyorum paso. Güvenilir siteler.

IOS'un ve MacOS'un ekosistem el verişliliği üst düzeyde. Muazzam bir pratiklik farkı oluyor, bu tarz senkronizasyona ihtiyaç duyanlar Apple'dan şaşmamalı lakin bu yazdıklarımı doğrudan yazılım ile bağdaştırmamak lazım.

Her yerde priz var artık, başta ben de düşünmüştüm de Starbucks'larda bile priz bulunuyor 😉

İstiyorsan yine al tabii kötü makine değil M1 ama korsan kullanman zor olur. Ota b**a para verirsin. Gerçi bende Windows var, yine çoğuna veriyorum.

macOS'ta korsan uygulama yokmuymus ya :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı