Yazılım ile okul birlikte nasıl sürdürülür?

Merhaba arkadaşlar, ben 7. sınıf öğrencisiyim ve de yazılıma alakam var ama okuldan dolayı yazılıma ağırlık veremiyorum. Sizce bu ikiliyi nasıl beraber sürdürebilirm?

Ben de 8.sınıfım sürdüremiyorum sürmüyor da zaten biri iyi olsa biri kötü oluyor şimdi bir program hazırladım 2 gündür onu uyguluyorum okulla sürdürmek için.

Ben de 8.sınıfım sürdüremiyorum sürmüyor da zaten biri iyi olsa biri kötü oluyor şimdi bir program hazırladım 2 gündür onu uyguluyorum okulla sürdürmek için.
Sana tavsiyem yazılımı bir süre de olsa bırakman olur. Derslerin nasıl bilmiyorum ama az süre kaldı diye biliyorum LGS ye. 4 yıllık pişmanlık yaşamamak için dediklerimi dikkate almanızı öneririm. Kolay gelsin..

Şu anda her ne kadar size zor gelse de eğitim hayatınızın en kolay dönemlerini yaşıyorsunuz hocam. Ortaokul gerçekten kolay, LGS zor orası ayrı. Hem 8. sınıf olmadığınız için henüz o sınav stresi de yok sizde tam olarak. Şu anda ikisini aynı anda götüremiyorsanız lisede hiç götüremezsiniz gibi hocam. Oyunlara ayıracağınız vakti yazılıma ayırın o zaman. İlle de olmuyorsa ara tatilde veya yaz tatilinde yazılımla ilgilenirsiniz. Dersleri aksatmak mantıklı değil. İyi bir lise kazanmak önemli. Şunu da eklemek isterim ki yazılım sürekli çalışmayı ve pratiği gerektiren bir alan. Ayrıca pek çok şey için belirli bir seviyede matematik bilgisi gerektiriyor.

Tamam arkadaşlar hepinize teşekkürler şu anlık çok bakmayı düşünmüyorum.

@Nieagerams Hocam neden götüremem merak ettim de .

Mesela hafta sonları bir iki saat ayırsam nasıl olur?

Nasıl bir program uyguluyorsunuz hocam?

Hocam neden götüremem merak ettim de .
Açıklamıştım aslında.
Şu anda her ne kadar size zor gelse de eğitim hayatınızın en kolay dönemlerini yaşıyorsunuz hocam. Ortaokul gerçekten kolay, LGS zor orası ayrı. Hem 8. sınıf olmadığınız için henüz o sınav stresi de yok sizde tam olarak. Şu anda ikisini aynı anda götüremiyorsanız lisede hiç götüremezsiniz gibi hocam.

Merhaba arkadaşlar, ben 7. sınıf öğrencisiyim ve de yazılıma alakam var ama okuldan dolayı yazılıma ağırlık veremiyorum. Sizce bu ikiliyi nasıl beraber sürdürebilirm?
Şimdilik LGS'den sonrasına kadar ara ver. LGS puanın tutarsa eğer bilişim teknolojileri bölümü olan bir liseye tercih yap. Ha meslek lisesi var sınavsız alım yapıyorsa sayısal temelini bozmadan C#, Python gibi dillere ufaktan bir göz gezdirebilirsin. Benim tavsiyem, şimdiden biraz Python veya C# öğrenmeye bak, okulu da ihmal etme ama.

Tamam arkadaşlar hepinize teşekkürler şu anlık çok bakmayı düşünmüyorum.

@Nieagerams hocam neden götüremem merak ettim de.

Mesela hafta sonları bir iki saat ayırsam nasıl olur?

Nasıl bir program uyguluyorsunuz hocam?

Okulum 15.05'te bitiyor hemen eve gelip 1-2 saat uyuyup 1.5 saat konu anlatımı 1.5 saat test çözüyorum matematik geri kalan zamanda oyun veya dizi izlerim ve matematiği 1.dönem sıfırdan tekrar yapıyorum matematiğim berbat ama işe yarar 400 puan almayı düşünüyorum LGS'den.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı