Yazılım kütüphanesi

205220

Kilopat
Visual Studio'da oldukça yeniyim. Arkadaşlarım ve kendim için bir program yapmak istiyorum. Bu program bir yazılım kütüphanesi olacak. Kısayolları ekleyeceğim. YouTube'da bununla alakalı videolar var. Fakat ben bunun herkes için değiştirilebilir olmasını istiyorum. Örneğin direk logoyu koyup programın bilgisayardaki yerini yazıyorlar. Ben bunun "gözat" seçenekli versiyonunu istiyorum. Kullanan kişi + resmine tıklayacak ve gözat kısmı açılacak. Masaüstünden veya programın tam yerini seçip kütüphaneye ekleyecek. Sonra seçilen programın logosu ve logosunun altında programın ismi gözükecek. İstenilen zamanda simgeye tıklanıp yazılıma girebilecek. Böyle bir program istiyorum. Son olarak aşağıda programın genel tasarımını resim olarak ekledim. Yardımlarınızı bekliyorum, iyi forumlar.

Ekran Görüntüsü (10).png

Dosya Ekleri

• pl logo.png
    pl logo.png
    3,9 KB · Görüntüleme: 60
  • pl logo.png
    pl logo.png
    3,9 KB · Görüntüleme: 47
  • Ekran Görüntüsü (10).png
    Ekran Görüntüsü (10).png
    49 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleyen: Moderatör:
Visual Studio demişsiniz de hangi programlama dilinde yazmışsınız yada yazmayı planlıyorsunuz?
Öncesinde bildiğiniz programlama dili var mı?
Yoksa Visual Basic öğrenmeye başlayın.
Visual Basic'i biraz kavrarsanız bu istediğinizi rahat yaparsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
O şekilde yemek tarifi gibi tarif isteyerek program yapılamıyor. Önce programlama öğreneceksin ve kendin bileceksin nasıl yapacağını.

Buradan alabileceğin yardım, takıldığın yerlerde kaynak kodunu da paylaşırsın ve sorununu çözmeye yardımcı olunur.

O şekilde yemek tarifi gibi tarif isteyerek program yapılamıyor. Önce programlama öğreneceksin ve kendin bileceksin nasıl yapacağını.

Buradan alabileceğin yardım, takıldığın yerlerde kaynak kodunu da paylaşırsın ve sorununu çözmeye yardımcı olunur.

Sanırım yanlış anladınız. Kaynak kodunu kendiniz yazıp paylaşın demedim. Hangi komutları kullanabilirim, tasarım nasıl daha iyileştirilebilir gibi konularda yardım istedim. Armut piş ağzıma düş demedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı