Yazılım Kursu Önerisi

Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba, UDEMY dışında online olarak katılabileceğim yazılım kursu arıyorum. SDET olabilir veya Full Stack olabilir. Aslında benim için gerçekten meslek sahibi olmayan en yaklaştıracak kalitedeki kursa bakıyorum. Bilge Adam güzel ancak saatleri uymuyor bana. Katıldığınız, eğitim aldığınız yerlerden de önerirseniz ayrıca güzel olur.

@PhemiusTR kurslar seni meslek sahibi yapmaz engin demirog izleyebilirsin ya da yazılım bilimi tonca kurs var.

BTK'dan eğitimler alabilirsiniz, üstelik ücretsiz katılım sertifikası da alabilirsiniz.

W3b schools

@Beteigeux kurslar almadım YouTube'da egitimler mevcut normalde kurslara sıcak bakardım ama öyle bakmıyorum çünkü birisi videoyu açık ya bırakıp gitse sertifikayi alıyor izlese de şu an aktif olarak LinkedIn kullanmiyorum.

Adam sana kısacası çok biliyorsan göster diyor nazikçe

BTK Akademi fena değil, çoğu IT sertifikasyon veren kurslar paralı olur (IBM, Google).

SQL'den tut, adli bilişime kadar çok fazla kurs var, bence bir şans verilmeli.

@246675 hocam çok bilmekle alakası yok çok kurs bitirmekle de profesyonel olunmuyor Udemy para tuzağı bence.

@246675 hocam çok bilmekle alakası yok çok kurs bitirmekle de profesyonel olunmuyor Udemy para tuzağı bence.
Kurs bitiminden sonra verilen zaten sertifika değil, sertifikasyon. Çok farklı şeyler.

İş alımında sertifika sertifikasyondan daha önemli. Amaç burada iyi görünmek değil, bir şeyler öğrenmek, ve bunu da en etkili bir şekilde yapmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…