Hocam sen mesajlarımı okumuyorsun heralde.@246675 hocam emin olun ki kimse Udemy sertifikalarını takmaz bu şey gibi times dergisinin herkesi yılın insanı olarak seçmesi gibi bir şey.
Bazı işverenlerin gözünde bazen işe yarayabiliyor.@246675 ama insanlar ona rağmen ekliyorlar ya da önemli bir şey saniyorlar.
İş zaten sertifikasyonda bitmiyor, eğitim ve mülakat da var işin içinde. Eğer BT ile ilgili bir işe giriyorsan BT için ayrı bir mülakata giriyorsun. CV'ye sertifikasyon koyuyorsan, "Ben hazırım" anlamına gelir.@246675 muhtemelen freelance sitelerdeki iş verenlerin gözüne carpiyordur ben prestijli bir firmanın umurayacagini sanmam.
İyi bir başlangıç için Udemy olabilir. Udemy istemiyorsanız BTK Akademi ile devam edebilirsiniz.Arkadaşlar o kadar ücretli ücretsiz iyi kötü kurs var. Biri çıkıp demiyor ki şu kursu aldım da şuan yurtdışında çalışıyorum vb. Yani para tuzağı mı diye düşünüyorum. Hayır amacım kavramak gerçekten öğrenmek. Sertifika evet güzel ama Microsoft sertifikası dışında sertifikaya çok ilgi duymuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.