Hocam o HTML vs. önerenler web programlama için diyorlar. Webe ilgi duyuyorsunuz, oyun yapmaya mı, yapay zekaya mı vs...Anladım hocam da kafam hala karışık. Daha önce açılmış konulara, Youtube'den bu işle alakalı kişilere baktım HTML, CSS, JavaScript gibi diller önerdiler. Sizde şimdi Python diyorsunuz. Kimi dinlemem gerektiği hakkında hiç bir şey anlamadım. Şimdi bunların birbirinden farkı nedir ?
Bunlara bir bakın. İlginizi çekmez de fark etmez diyorsanız Python'dan, JavaScript'ten birisinden başlayın.
Programlama diye aratın. Sayfalarca sonuç çıkar. Vaktiniz oldukça okuyun. Tabii aşırı sıkmayın kendinizi. Ve Şadi hocayı seyredin. Can Değer'i de takip etmenizi tavsiye ederim. Ve programlama için de İngilizce lazım. Algoritma mantığını oturtmak önemliymiş. Dediğim gibi. Araştırmasını da bilin. Ben pek fazla ilgilenmez oldum. İngilizce'mi geliştirip programlamaya başlayacaktım. Yatılı okulda kaldığım için devam ettiremedim. Telefona izin vermiyorlar.Evet hocam. Henüz Lise 3'e gittiğim için önümde uzun yıllar var. Geleceğin mesleği olduğu için de kendimi baştan geliştirmek istiyorum. Peki bu konu hakkında hiç bir bilgisi olmayan kişi için ne önerirsiniz ? Hangi dili öğrenmeliyim ? Bide o konuların linkini atabilir misiniz ? Bende baktım konulara ama istediğim cevapları alamadım. Sanırım iyi konulara denk gelemedim.