Glarious0
Hectopat
Öncelikle iyi günler diliyorum hocalarım. AÖL'de okuyorum. Şu an çalışmıyorum. İş hayatına adım atmak için birkaç meslek düşünüyorum. Bayağı bir boşluktayım yani. Aklım da bilgisayar ile ilgili meslekler var. Çünkü gün geçtikçe teknoloji hızla büyüyor ve gelişiyor ve bu sektöre de eleman lazım oluyor. Yazılım veya grafik tasarım düşünüyorum. Bilgisayara kafam çok iyi basıyor ve programları kullanabiliyorum birkaç tasarım yapıyorum kendi kendime. Şimdi 15 gün sonra bir kursa yazılacağım komek biliyorsunuzdur ilk adımı oradan atmayı düşünüyorum. Burada bir sürü branş var grafik tasarım da yazılım da var. Bilişim üzerine işte. Daha çok grafik tasarım a yönelmeyi düşünüyorum. Tabii ki de kendimi geliştireceğim ve yurt dışın da yapabileceğim bir iş olsun istiyorum. Komek adlı siteye girip branşlara bakarsanız. Burada hukuk gemi vesaire bir sürü branş var sizce hangisini seçmeliyim daha çok bilişim üzerine gidiyor kafam. Ayrıca Komek'e giderken ekstra olarak bir kursa gidip oradan da kendimi geliştireceğim İngilizce düzeyim orta tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.