Yazılım mı grafik tasarım mı seçilmeli?

Hocam komek iyi bir şey mi ve sadece 1 tane mi seçebiliyorum. Eğer seçebiliyorsam yazılım için hangisini seçmem gerekiyor. Ayrıca ne kadar süre oluyor ve kaç gün?

Hepsi yazacak orada. Kayıt tarihi açılsın. Elini hızlı tut sabah 8 de kayıtlar açılır. 2 tane kursa kayıt olabilirsin günlerini çakıştırmamaya dikkat et. Şimdi programlara baktım. O kadar çok kurs varmış ki benim zamanımda bu kadar kurs yoktu vallahi. Temeli ne üzerine atmak isteğine bağlı gerçekten. Hatta yazılmak istediğin kursa ben karışırsam hayatını tam yönlendirmek istemiyorum açıkçası. Ama aklında bir kurs varsa söyle mesela belki bilgiilerimi tazelemek için bende yazılırım tekrar:)

Bu da farklı bir bakış açısı ve haklılık payı verebilirim. çünkü nitelikli işçi sayısı çırak yetişmiyor eskisi kadar memlekette ve bu meslekte yoğunluk az olduğu için ustalar da iyice para koparabiliyor. Ne kadar çok çırak demek ustaların yükünü hafifletmenin yanı sıra elinin iş tutması da önemli. gerçi 2015 deyken mesala bu kursları seçen tek tük insanlardandım. (vaktim çoktu o yüzden) Sebebi ise olur da elim iş tutsun diyedir.
2015te değiliz.
Marangozluk, sıhhi tesisatçılık vs. tavsiye ederim.

@mamimustisaydam1903 Hocam Kayıt' ı açtılar ilk başta C++ vardı. İlk Java seçtim sonra onu seçecektim gitti gözükmüyor. Kontenjan dolduğunu düşünmüyorum çünkü göstermiyor ve neredeyse Yazılım ile ilgili bir kurs yok neden böyle oldu biliyor musunuz? bir süre bekleyip tekrar deneyeceğim olmazsa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı