Glarious0
Hectopat
Hocam telegram yokta buradan soruvereyim.Telegram'dan yazar mısın kardeşim? Zaten orda da nickim aynı
Hocam telegram yokta buradan soruvereyim.Telegram'dan yazar mısın kardeşim? Zaten orda da nickim aynı
Hocam KOMEK iyi bir şey mi ve sadece 1 tane mi seçebiliyorum. Eğer seçebiliyorsam yazılım için hangisini seçmem gerekiyor. ayrıca ne kadar süre oluyor ve kaç gün?Dinliyorum
Hocam komek iyi bir şey mi ve sadece 1 tane mi seçebiliyorum. Eğer seçebiliyorsam yazılım için hangisini seçmem gerekiyor. Ayrıca ne kadar süre oluyor ve kaç gün?
2015te değiliz.
Marangozluk, sıhhi tesisatçılık vs. tavsiye ederim.
Hocam zor mu ya? zor olduğunu biliyorum yurt dışın da falan yapmak istiyorum bir de üniversite bölümü okumadan ne kadar kendimi geliştirirsem o kadar. yani iş bulabilirim demi?Kesinlikle yazılım. Geleceğin ve şimdinin mesleği.
Bulursun hocam zor ama zevkli. Parası da çok iyi.Hocam zor mu ya? zor olduğunu biliyorum yurt dışın da falan yapmak istiyorum bir de üniversite bölümü okumadan ne kadar kendimi geliştirirsem o kadar. yani iş bulabilirim demi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.