Yazılım mühendisi olmak için nasıl ders çalışmalı?

Yazılımı okul da öğrenirim onda sorun yok ama günde 6 7 saat ders ve 2 3 saat spor yapmak istiyorum en azından.

Hocam okul bittikten sonra gidin spor salonuna bir antrenman yapın zaten Max 1.5 saat sürer. Sonra eve gidin yemek yedikten sonra dinlenin ve masanın başına oturun ders çalışın.

Hocam okul bittikten sonra gidin spor salonuna bir antrenman yapın zaten Max 1.5 saat sürer. Sonra eve gidin yemek yedikten sonra dinlenin ve masanın başına oturun ders çalışın.

Aynen tam olarak böyle yapmak istiyorum ama ne çalışacağımı bilmiyorum nasıl plan yapacağımı bilmiyorum bu yıl TYT'yi bitirmem gerekiyor.

Hocam okuldan Yazılım öğrenemezsiniz Yazılımın Y sini bile öğretmiyorlar sadece yazıları ogretiyorlar lakin kendiniz çalışırsanız yazıların işlevini öğrenirseniz daha sağlıklı olur

Hocam benim düşüncem şu öncelikle tüm dikkatimi üniversite sınavını kazanmaya vermek sonrasında kurslar almak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…