Yazılım mühendisi olmak için nasıl ders çalışmalı?

Eskiden Growtopia Adlı Oyunun Private servetini kodlayip para ile satiyorduk

Daha çok yazılıma yönetmenizi tercih ederim ilk planınız yazılım sonrası okul olsun

Ilk yazilim sonra okul olsun kafanizda
2-3 tane udemy kursu bitiren adamla Yazılım Mühendisi olan adamı aynı kefeye koymuyorlar. Ne sektörde çalışan birisiniz ne mühendis insanları yanlış yönlendirmeyin. Bende Yazılım Müh okumak üzereyim ve bi sürü mühendisle konuştum acele etmesine gerek yok yazılım için. Düzgün bir yerde okumak için okulu ilk sıraya koymalı.

Hocam önce derslerinizi yoluna koyun, üniversiteyi kazanın. Kazandığınız gibi öğrenmeye başlarsınız şu an dersleriniz daha önemli.
Çalışmaya nereden başlamalıyım ve çalışma planı nasıl yapabilirim

2-3 tane Udemy kursu bitiren adamla yazılım mühendisi olan adamı aynı kefeye koymuyorlar. Ne sektörde çalışan birisiniz ne mühendis insanları yanlış yönlendirmeyin. Bende yazılım müh okumak üzereyim ve bir sürü mühendisle konuştum acele etmesine gerek yok yazılım için. Düzgün bir yerde okumak için okulu ilk sıraya koymalı.

Üniversite için nasıl çalışıyorsunuz acaba?

Çalışmaya nereden başlamalıyım ve çalışma planı nasıl yapabilirim

Üniversite için nasıl çalışıyorsunuz acaba?
Hocam az çok bilgi sahibi olduğunuzu varsayıyorum, şu an 11. sınıfmışsınız derslerinizi güzelce dinleyin, konu eksiğiniz olmasın arada TYT bakın. Yaz sonuna kadar TYT'yi bitirin ve 12'de TYT denemeleri çözüp AYT kasın.

Hocam az çok bilgi sahibi olduğunuzu varsayıyorum, şu an 11. sınıfmışsınız derslerinizi güzelce dinleyin, konu eksiğiniz olmasın arada TYT bakın. Yaz sonuna kadar TYT'yi bitirin ve 12'de TYT denemeleri çözüp AYT kasın.

Sayısal dersleri görmüyorum kendim nereden öğrenebilirim ve TYT'yi bitirin dediğiniz nasıl ne yapmam lazım YT'den mi yoksa kaynaklardan mı ve çalışma planı nasıl yapabilirim?

Sayısal dersleri görmüyorum kendim nereden öğrenebilirim ve TYT'yi bitirin dediğiniz nasıl ne yapmam lazım YT'den mi yoksa kaynaklardan mı ve çalışma planı nasıl yapabilirim?

YouTube'da çok güzel hocalar var oradan dinleyebilirsiniz, imkanınız varsa her sayısal dersten bir özel hoca tutabilirsiniz. TYT için de aynı şekil YouTube'da kamplar var onları izleyip soru çözebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı