Yazılım mühendisi ya da siber güvenlik için sayısal seçmek zorunlu mu?

Yapılabilir, kendini geliştirirsen önünde engel yok.
Hiçbir şey için geç değil.. nereden başlarsan başla kârdır.. hatta yazılım konusunda takıldığın yer olursa sorabilirsin
Daha yolun başındasın, çok vaktin var.
Çok teşekkürler hocalarım. 1.5 yıla falan işletim sistemi falan yapabilir miyim kendim? Ne kadar öğrenirim? YKS'ye de çalışmak lazım.

Çok teşekkürler hocalarım. 1.5 yıla falan işletim sistemi falan yapabilir miyim kendim? Ne kadar öğrenirim? YKS'ye de çalışmak lazım.
Zorlarsa temel bir şey yapabilirsin ama emin ol o gün dersin ki bu ne la..

Yapabilirsin dediğimden şunu anlama bi windows linux vs yapamazsın

Ben bu adamı takip ederim aga, bu adam aynı ben.
Eywallah ikizim

Boş vakitlerinde yazılım kodları öğren, kesinlikle faydası olacaktır. Mesela ben orta okulda pc'de not defterinden html ile ilk internet sitemi yapmıştım. Yaptığımda baya sevinmiştim, herkes sitemi görecek diye. Bir baktım linke sadece ben girebiliyorum 🥲

Yapabilirsin dediğimden şunu anlama bi windows linux vs yapamazsın

Eywallah ikizim
Neler yapabilirim peki o sürede? Oyun için falan? Mesela kendim yama falan yapabilir miyim? Mod veya skin?

Nereye yöneleceğine bağlı ama en faydalı yer btk akademi olur oradan yavaş yavaş yazılım dilleri öğrenmeye başla daha sonra bir alana yönel
Hocam 1-2 dil daha öğreneceğim. Dil bilgimle de bir şeyler yapmak isteyebilirim. Ne önerirsiniz?

Neler yapabilirim peki o sürede? Oyun için falan? Mesela kendim yama falan yapabilir miyim? Mod veya skin?
+ olarak mesela mod skin yama bunların yazılımla çok alakası yok. Mesela ets2de modlar var biliyorsan o modların çoğu zmodeler denilen programla yapılır ve yazılımla hiç alakası yoktur..

Hocam 1-2 dil daha öğreneceğim. Dil bilgimle de bir şeyler yapmak isteyebilirim. Ne önerirsiniz?
Dilden kasıtım yazılım dili

Artı olarak mesela mod skin yama bunların yazılımla çok alakası yok. Mesela ETS 2'de modlar var biliyorsan o modların çoğu ZModeler denilen programla yapılır ve yazılımla hiç alakası yoktur.

Dilden kasıtım yazılım dili.

Biliyorum.

Artı olarak mesela mod skin yama bunların yazılımla çok alakası yok. Mesela ETS 2'de modlar var biliyorsan o modların çoğu ZModeler denilen programla yapılır ve yazılımla hiç alakası yoktur.

Dilden kasıtım yazılım dili.

Biliyorum hocam benim kastettiğim normal dil.

İlk kodun mesela C öğreniyorsan ";WorldHello("printf")" olacak. Şaka şaka ilk açıcan printf("Hello World!"); yazıcan ve içinden şunu dicen ben yazılımı öğrendim :)

Biliyorum.

Biliyorum hocam benim kastettiğim normal dil.
Normal dilde şöyle ingilizce başlı başınca ilerideki kariyerin için önemli. Bunun yanı sıra almanca tavsiye edebilirim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı