Yazılım mühendisliği için üniversite tavsiyesi

Vallahi abi öyle bir planın yok ben yazıllım mühendisliği için en iyi eğitimi veriyorsa ora

Peki sen kendini en çok üniversite de mi geliştirdin yoksa kendin yaparak youtube da yada kurs alarakmı daha etkili oldu gelişmene
Üniversitede iyi hocalarım olduğu için bana katkıları oldu. Mesela yazılım dillerini hala kendim kişisel öğreniyorum, kendimi geliştiriyorum. Hocalarım da yardımcı oluyor bu süreçte.

Yazilim konusunda üniversitede de önemli ve kendi gelistirme motivasyonun da önemli, genellikle üniversitede senin yazilimin baslangic sürecini ögrentiyor (yani en zor zamani) ondan sonra kendini gelistireceksin.

Tabiki düsük üniversiteler örnemem, ben suan Nevü de Bilgisayar Mühendisligi okuyorum ve yazilim bilmeyen ögretmenler yazilim anlatmaya calisiyor, mezun olanlar yazilim tek tük biliyor...

Ingilizcen de baha iyi olamasi lazim cünkü kütüphane, kod vb. gibi dokümentasyon gibi seyler her zaman ingilizce oluyor ve stackoverflow soru cözümü gibi seyler.

Yani kisacasi, iyi üniversite olsa bile senin yazilima ilgin daha önemli.
Arkadaşların veya senin şu adam bu işin ehli yada bu üniversite bu konuda iyi diye bileceğin kimseler varmı youtube da kurs da olur yada bu işin iyi yanlarını ve kötü yanlarını anlatacak (buna sende dahilsin)

Üniversitede iyi hocalarım olduğu için bana katkıları oldu. Mesela yazılım dillerini hala kendim kişisel öğreniyorum, kendimi geliştiriyorum. Hocalarım da yardımcı oluyor bu süreçte.
Üniversite kaç öğrencisin abi en çok hangi ders ler seni zorluyo çıkmamak için ne yapıyorsun

ODTU veya ITU en iyileri. Yazılım,Bilgisayar için. sıralamadan bağımsız mesajdır. başlık esastır.
Onlar kadar başka iyi varmı onu yapmam birazz sıkıntı

Üniversite kaç öğrencisin abi en çok hangi ders ler seni zorluyo çıkmamak için ne yapıyorsun

Onlar kadar başka iyi varmı onu yapmam birazz sıkıntı
Şuan 1.sınıfım, öyle çok zorlayan derslerim yok. Matematik ve fiziği sevdiğim için de zor gelmiyor olabilir. Sonraki senelerde de çok zor dersler yok sadece uğraştırıyor. Sana da önerim, yazılım-bilişim hariç dersleri o gün dersten sonra ve o haftanın sonunda tekrar etmen. Bunu yaptığın taktirde rahat geçersin. Yazılım-bilişim derslerini zaten kendini geliştirmen gerektiği için ekstradan çalış diyemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı