Yazılım mühendisliği öğrencisi yazın nerede çalışabilir?

fratyaldiz

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, yazılım mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim. Python ve Java dillerini biliyorum. Ek olarak temel seviyede SQL biliyorum. Yazın bana ilerideki iş hayatımda yardımcı olabilecek bir işte çalışmak istiyorum. Amacım para kazanmak değil. Daha çok süreci yakından görmek. Tavsiyeniz ne olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yazılım mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim. Python ve Java dillerini biliyorum. Ek olarak temel seviyede SQL biliyorum. Yazın bana ilerideki iş hayatımda yardımcı olabilecek bir işte çalışmak istiyorum. Amacım para kazanmak değil. Daha çok süreci yakından görmek. Tavsiyeniz ne olur?
Tavsiyem kafede calisman. Is bulamayacaksin 1. Senede hicbir sekilde. 2. seneki staja hazirlanmaya basla derim ama.

Gönüllü staj yapabilirsin.

Tavsiyem kafede calisman. Is bulamayacaksin 1. Senede hicbir sekilde. 2. seneki staja hazirlanmaya basla derim ama.
Aklımda o da var. 2 ay para biriktirip 1 ay da öğrenmek istediğim şeylerin üzerine gitmek ama aklıma acaba yapılabilir mi diye düşünce geldiği için sordum. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Gönüllü staj yapabilirsin.
Bunun süreçleri nasıl oluyor bilmiyorum.

Şirketleri iyi araştırarak sana uygun seni daha da iler götüre bilecek seni geliştire bilecek firmalara bu konu hakkında mail atman hatta utanmadan çekinmeden kapılarına kadar gidip bizzat bu konuda birebir konuşman seni stajyer olarak almasalar bile bunu sakın dert etme sonuçta bu işlerde biraz böyle böyle çevren oldukça zamanla daha kolay stajda bulursun işte.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı