Yazılım mühendisliği okumak

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarla küçüklüğümden beri aktif bakıyorum. Yazılım konusunda hiç tecrübem olmadı bakmadım. Üniversitede okumaya gittiğimde herhangi bir şey bilmem gerekiyor mu? Bir de kendin de öğrenebiliyorsun diye gördüm birkaç yerde o zaman üniversite'den okumak boş ismi oluyor?
Bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim .

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendin öğrenirsen ve Üniversite okursan yalnızca üniversite okuyan birine göre işe alınman daha kolaylaşacaktır. Açıkçası bana soracak olursan Üniversite bazı senaryolarda boş olabiliyor.

Abi 33 yaşında birine göre başlamak geç değil mi?

Yok çok önemsememiştim doğum olayını . Lise sona geçtim değiştircem şimdi.

İrtibata geçmem gerekiyormuş nasıl geçeceğim biliyor musun ? Eğer yöneticiler görürse 2005/09/24

Kendin öğrenirsen ve Üniversite okursan yalnızca üniversite okuyan birine göre işe alınman daha kolaylaşacaktır. Açıkçası bana soracak olursan Üniversite bazı senaryolarda boş olabiliyor.
Nerelerde çalışılabilir ?

Dostum son konuma bir bakmanı tavsiye ederim amacım yönlendirme yapmak değil sadece bilgi ve tecrübe paylaşmak.

Şuradaki konumdan bahsediyorum okumanı tavsiye ederim yani.

Üniversitede okuman Microsoft gibi yerlerde çalışmana imkan sağlar.

Bize ulaşın kısmından raporlayın değiştirir adminler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…