Yazılım mühendisliği okumak

Raden

Centipat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Mühendisi
Yazılım mühendisliği okumak istiyorum. Daha sınava girmedim. 1 yıl içerisinde ne gibi şeyler yaparsam yararıma olur? Programlama dili mi öğreneyim yoksa ne bileyim temel bilgileri mi öğreneyim? İngilizce seviyem C1.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ders çalış, iyi üniversiteye girmeye çalış. Üniversitede sıfırdan öğreneceksin, altyapın olsa daha iyi olur ama bu altyapıya harcayacağın vakti ders çalışarak geçirirsen daha iyi bir üniversitede okumuş olursun. Ünide çok vaktin olucak, o zaman çalışırsın istediğin yazılıma.

Kardeş tam takır ilerlersen efsane para var D ve E segment arabanın altına inmezsin ben bu yaz autocad öğrendim. Seneye C++ inşallah seninde bol program öğrenip sınavlara çalışmanı öneririm.
Ders çalış, iyi üniversiteye girmeye çalış. Üniversitede sıfırdan öğreneceksin, altyapın olsa daha iyi olur ama bu altyapıya harcayacağın vakti ders çalışarak geçirirsen daha iyi bir üniversitede okumuş olursun. Ünide çok vaktin olucak, o zaman çalışırsın istediğin yazılıma.
Bence ikisi aynı anda yürür.

Kardeş tam takır ilerlersen efsane para var D ve E segment arabanın altına inmezsin ben bu yaz autocad öğrendim. Seneye C++ inşallah seninde bol program öğrenip sınavlara çalışmanı öneririm.

Bence ikisi aynı anda yürür.
Bu arada Amerika'da yaşayacağım.

Bende Yazılım Mühendisliği okumak istiyorum fakat Devlet üniversitelerinde çok yaygın değil. Özel üniversitede de okumak sorun.
Neden böyle düşünüyorsunuz? Bende yazılım okumak istiyorumda sorunu tespit edemedim. Çoğu insan böyle düşünüyor. Dezavantajı nedir acaba? Siz veya başka bir bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı