Yazilim Muhendisligi İcin laptaop onerileriniz

yiange28

Megapat
Makaleler
2
Baslikta dedigim gibi yazilim muhendisi olmak istiyorum, su an 11. sinifim.

Universitede beni 4-5 yil rahat ettirecek veya bir iki ugrade ile universiteyi bitirtecek laptop ariyorum.

Oyun onemli degil, oyun oynamayacagim.

Butcem 3000 diyelim simdilik ilerde artma ihtimali var onerilerinizi bekliyorum.

Teknosa, Vatan Bilgisayar gibi bir magazanin sitesini verirseniz daha iyi olur cunku ailem intermetten alisverise karsi.

Tesekkurler simdiden.

@recep Baltas @Ali Gungor @MF @byanigli

Ceza vermezseniz sevinirim mobilden açtım konuyu başlıkta hata olmuş ama düzenlenmiyor :/

Baslikta dedigim gibi yazilim muhendisi olmak istiyorum, su an 11. sinifim.

Universitede beni 4-5 yil rahat ettirecek veya bir iki ugrade ile universiteyi bitirtecek laptop ariyorum.

Oyun onemli degil, oyun oynamayacagim.

Butcem 3000 diyelim simdilik ilerde artma ihtimali var onerilerinizi bekliyorum.

Teknosa, Vatan Bilgisayar gibi bir magazanin sitesini verirseniz daha iyi olur cunku ailem intermetten alisverise karsi.

Tesekkurler simdiden.

@recep Baltas @Ali Gungor @MF @byanigli

Ceza vermezseniz sevinirim mobilden açtım konuyu başlıkta hata olmuş ama düzenlenmiyor :/

Oyun oynamayacaksan gerek yok.Gözünde büyütmüşsün.Yükleyeceğin program ne olabilir ki C#,MATLAB,PROLOG,ADOBE SERİSİ başlangıc ile orta seviye arası bir bilgisayar alsan yeter 2.300 ve ya 2.500 TL lik. hiç gerek yok öyle harcamaya bizim okuldaki bilgisayarlarda onboard ekran kartı 3 gb ram i5 işlemci var hatta dual core geneli bu bilgisayarlarla ders işliyoruz:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun oynamayacaksan gerek yok.Gözünde büyütmüşsün.Yükleyeceğin program ne olabilir ki C#,MATLAB,PROLOG,ADOBE SERİSİ başlangıc ile orta seviye arası bir bilgisayar alsan yeter 2.300 ve ya 2.500 TL lik. hiç gerek yok öyle harcamaya bizim okuldaki bilgisayarlarda onboard ekran kartı 3 gb ram i5 işlemci var hatta dual core geneli bu bilgisayarlarla ders işliyoruz:)
Onemli olan ram mi yani? Birde recep abilerin tanittigi aoc yan yatabilen monitor var ya onuda baglamak istiyordum o nedenle sordum.

Onemli olan ram mi yani? Birde recep abilerin tanittigi aoc yan yatabilen monitor var ya onuda baglamak istiyordum o nedenle sordum.

Bir tek ram den bahsetmedim zaten.Orta seviye bir bilgisayar size rahatlıkla yeter.Okuldaki bilgisayardan bahsettim vasat bilgisayarlar ve bir sürü program yüklü hepsinide kaldırıyor.Ayrıca yan yatabilen monitöre de gerek yok.Gereksiz.Tabi bunlar benim görüşüm.Amacınız ders çalışmaksa yeterli.Yani demek istediğim iç alemde olayı büyütmemek.

Dizüstüne harici bir monitör bağlayabilirsin. Önemli olan RAM'dir ama bütün parçaları düşünmeliyiz. Önerebileceğim dizüstü ise;

ASUS K555LN CORE İ7 4510U 1.6GHZ-8GB RAM-1TB HDD-2GB-15.6"W8 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar

Gayet iyi bir dizüstüdür kendim bizzat i5 modelini kullanıyorum. Günlük kullanımda i5 yetecektir ama mühendislik istediğin için i7 modelini önerdim. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı