Daha önce hevesim olduğunda Visual Studio indiririm ve programla bakışıp kalırım. Mesela öğrenmesi en kolay olan yazılım dili hangisi? Ve bunu nasıl öğrenebilirim tam hevesleniyorum açıyorum programı ve bakışıp kalıyorum ne yapacağımı bilmiyorum elimde bir proje vs. yok sadece öğrenmek istiyorum ileride bundan az da olsa gelir elde etmek yan iş vs. gibi. Taktik verebilir misiniz?
Daha önce hevesim olduğunda Visual Studio indiririm ve programla bakışıp kalırım. Mesela öğrenmesi en kolay olan yazılım dili hangisi? Ve bunu nasıl öğrenebilirim tam hevesleniyorum açıyorum programı ve bakışıp kalıyorum ne yapacağımı bilmiyorum elimde bir proje vs. yok sadece öğrenmek istiyorum ileride bundan az da olsa gelir elde etmek yan iş vs. gibi. Taktik verebilir misiniz?
Ve bunu nasıl öğrenebilirim tam hevesleniyorum açıyorum programı ve bakışıp kalıyorum ne yapacağımı bilmiyorum elimde bir proje vs. yok sadece öğrenmek istiyorum ileride bundan az da olsa gelir elde etmek yan iş vs. gibi. Taktik verebilir misiniz?
Bilgisayarım;
MSI MAG Infinite S3 14 RGB Oyuncu Kasa WINDOWS 11 PRO / MSI G27C3F 27" 1 ms Full HD Curved 180 Hz Oyuncu Monitörü / Razer Naga Pro RGB Modüler Oyuncu Faresi / Logitech G213 Prodigy RGB Oyuncu Klavyesi / Logitech G G733 Lightspeed RGB Oyuncu Kulaklığı