Yazılım nasıl öğrenilir?

Daha fazla  
Daha önce hevesim olduğunda Visual Studio indiririm ve programla bakışıp kalırım. Mesela öğrenmesi en kolay olan yazılım dili hangisi? Ve bunu nasıl öğrenebilirim tam hevesleniyorum açıyorum programı ve bakışıp kalıyorum ne yapacağımı bilmiyorum elimde bir proje vs. yok sadece öğrenmek istiyorum ileride bundan az da olsa gelir elde etmek yan iş vs. gibi. Taktik verebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce hevesim olduğunda Visual Studio indiririm ve programla bakışıp kalırım. Mesela öğrenmesi en kolay olan yazılım dili hangisi? Ve bunu nasıl öğrenebilirim tam hevesleniyorum açıyorum programı ve bakışıp kalıyorum ne yapacağımı bilmiyorum elimde bir proje vs. yok sadece öğrenmek istiyorum ileride bundan az da olsa gelir elde etmek yan iş vs. gibi. Taktik verebilir misiniz?

BTK Akademi'den Python kursu var yayımcı sadık turan oradan hocayla beraber gidebilirsiniz çok da yormaz.

Ve bunu nasıl öğrenebilirim tam hevesleniyorum açıyorum programı ve bakışıp kalıyorum ne yapacağımı bilmiyorum elimde bir proje vs. yok sadece öğrenmek istiyorum ileride bundan az da olsa gelir elde etmek yan iş vs. gibi. Taktik verebilir misiniz?
Araştırmayı öğren.

BTK akademi ücretsiz veriyor. Söz konusu yazılım ise oldukça detaylı ve geniş bilgiler mevcut. 😊

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı