Yazılım nasıl öğrenilir?

Hoca yukarida belirttigim gibi suanlik bir kurs filan almaya pek gerek olmadigini dusunuyorum bu 2 ay icerisinde bazi bilgiler endigim zaman ulkeme donup kurs almayi dusunuyorum. Cevabin icin teşekkürler.
BTK akademi zaten ücretsiz hocam.

Tesekkur ederim hocam kodlama alaninda pek fikrim yok ama oyun filan yapmayi pek dusunmuyorum sizin dediginiz yapay zeka ve makine ogrenmesi ile web gelistirme arasinda kaldim,hocam birde sizin dediginiz ¨yapay zeka ve makine ogrenmesi¨ nedir acaba?

BTK Akademi zaten ücretsiz hocam.

Pardon hocam benim hatam kusura bakmayin akademi deyince aklima kurs geldi de biraz arastirdigimda da akademi ile kurslar vadi bende onlardan sandim.

Teşekkürler hocam cevabiniz icin diger arkadas a dedigim gibi şu an pek bilmiyorum hangi alan a kod yazacagimi biraz arastirdiktan sonra size bilgi verecegim.

Siri, otonom araçlar (Tesla gibi), hastalık tahmini sistemleri, güvenlik kameralarında hareket algılama gibi aklıma gelmeyen günlük hayatta yararlandığımız ve hayatımızı kolaylaştıran inovasyonlara genel bir çatı altında "yapay zeka ve makine öğrenmesi" ürünü denebilir.

Web geliştirme de aynı şekilde zevkli ve belki de en kolay ürün çıkarabileceğiniz alandır.

Fakat, sektördeki yığılma ve rekabet artışı yüzünden eğer para kazanmak gibi bir amacınız yoksa ve sadece hobi amaçlıysa web geliştirme yapmanızı öneriyorum. Öbür türlü bu alanda başlı başına çokça sorun mevcut.

Hocam karar veremedimki ya hem hobi amacli yapiyorum hem de gelecegimde yapabileceğim bir is yani sen ne onerirsin ikisi de okey benim icin ileride kullanabilecegim bir şey olur ikisi de.

Estağfurullah hocam iyi çalışmalar.

Genelde pek fazla kişi önermez ama GO ile başlamanı öneririm. Çok hızlı bir dil ve Syntax'ı yeni başlayanlar için basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…