newgammaknife Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 87 Çözümler 4 18 Temmuz 2025 #61 Matapios dedi: Hocam peki yanlış bir link gondermis olabilir misiniz acaba cunku burada kurs alimlari yaziyor,bir yanlışım varsa düzeltin hocam. Genişletmek için tıkla... Solda haftalar var, onlara göz atabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla bir hesap açmak gerekmiyor. Pardon hemen dönemedim.
Matapios dedi: Hocam peki yanlış bir link gondermis olabilir misiniz acaba cunku burada kurs alimlari yaziyor,bir yanlışım varsa düzeltin hocam. Genişletmek için tıkla... Solda haftalar var, onlara göz atabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla bir hesap açmak gerekmiyor. Pardon hemen dönemedim.
Matapios Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 125 Çözümler 1 18 Temmuz 2025 #62 newgammaknife dedi: Solda haftalar var, onlara göz atabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla bir hesap açmak gerekmiyor. Pardon hemen dönemedim. Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam. Teşekkürler cevabiniz icin.
newgammaknife dedi: Solda haftalar var, onlara göz atabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla bir hesap açmak gerekmiyor. Pardon hemen dönemedim. Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam. Teşekkürler cevabiniz icin.
qwertybirliği Femtopat Katılım 25 Temmuz 2025 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #63 Scratch 3 ile baslayabilirsin sonra pytona geçersin.
THEDARKJOKE Femtopat Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #64 Önce python gibi kodlama dillerinden başla en başta küçük projeler geliştir sonra yapay zeka ,oyun tasarımı gibi projelere geçersin benim tavsiyem udemy gibi platformlardan başla yada youtube da öğreticileri var
Önce python gibi kodlama dillerinden başla en başta küçük projeler geliştir sonra yapay zeka ,oyun tasarımı gibi projelere geçersin benim tavsiyem udemy gibi platformlardan başla yada youtube da öğreticileri var