Yazılım nasıl öğrenilir?

Ben HTML CSS veya JavaScript olmadan site olur diye bir şey dedim mi?
1752682389878.png

Web site kodlamada Python yok ancak flask kütüphanesi ile web site geliştirme olayı var.

Buna karşı söylemişimdir. Zaten Django yazarken mvt(model-view-template) mantığı olduğu için illaki HTML CSS JS(opsiyonel) kullanmak lazım. Ben HTML, CSS, JS kullanılmaz diye bir şey dememişim Python da web kodlamada kullanılııyor demişim. Sizin bu mesajdan anladığınız HTML, CSS, JS kullanılmaz ise bir şey diyemem.

Buna karşı söylemişimdir. Zaten Django yazarken mvt(model-view-template) mantığı olduğu için illaki HTML CSS JS(opsiyonel) kullanmak lazım. Ben HTML, CSS, JS kullanılmaz diye bir şey dememişim Python da web kodlamada kullanılııyor demişim. Sizin bu mesajdan anladığınız HTML, CSS, JS kullanılmaz ise bir şey diyemem.
Benim anlamam bir ifade etmiyor. Konunun sahibi yazılım dillerine yabancı. Siz ve ben ise yazılım biliyoruz. Arkadaşın sizi yanlış anlayıp "O zaman Python ile web sitesi yaparım" deyip Python'a başlaması olası olur.

Benim anlamam bir ifade etmiyor. Konunun sahibi yazılım dillerine yabancı. Siz ve ben ise yazılım biliyoruz. Arkadaşın sizi yanlış anlayıp "o zaman Python ile web sitesi yaparım" deyip Python'a başlaması olası olur.

O zaman hem arkadaştan hem sizden hem de yanlış anlayan diğer kişilerden özür dileyerek Python ile web sitesi yapın demiyorum ihtiyaçlarınıza göre dil ve teknoloji seçin.

Yasin kucukse dersine calis okuluna git muhendis ol. 15 yasinda ogrenecegin Turkce X programlama dilinin hicbir katkisi yok. Yeterli matematik ve Ingilizce alt yapisi olmadan muhendislik yapamazsin.

Yasin buyukse Ingilizce ogrenip freelance proje yapip portfolyo yapmaya calis, top yerler olmasa da daha alt seviye kadrolu islere alayli olarak girebilecegin bilgisiyle network yapmaya bak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı