Destiny97
Megapat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar. Yazılım öğrenmek istiyorum fakat bunu sadece uzaktan eğitim ile yapabilecek durumumum var. İnternetten alabileceğim eğitimleri araştırırken BTK Akademi'de ve Hemba'da (hemba platformu çok bilinmiyor ama MEB'in kendi platformu) Flutter ve Python kursları gördüm. Ancak hangi platformun eğitim açısından daha iyi olduğunu araştırdığımda bir sonuca varamadım. Sizce yazılım kursuna hangi platformdan katılmalıyım?
Hemba:
hemba.gov.tr
hemba.gov.tr
BTK Akademi:
www.btkakademi.gov.tr
www.btkakademi.gov.tr
Hemba:
Flutter ile Android ve IOS Mobil Programlama | HEMBA
Eğitim Bilişim Ağı Milli Eğitim Bakanlığı

Nesneye Dayalı Programlama - PYTHON Geliştirme Ve Uyum Eğitimi | HEMBA
Eğitim Bilişim Ağı Milli Eğitim Bakanlığı

BTK Akademi:
Google Flutter ile Mobil Uygulama
<section class="container" style="margin-bottom:20px"> <div id="tab-container" class="tab-content"> <div id="faq-block" class="partial-removable-block"> <div id="faq" class="tab-pane fade active show"> <div class="row"> <div class="col-md-12 col-xs-12 col-sm-12"> <div id="accordion"> <div...

İleri Seviye Python Programlama Dili
<div class="card"> <div class="card-header" style="background:rgba( 238 , 238 , 238 , 0.8 )"> <div class="collapsed" style="font-weight:bold;color:#636d77">Eğitim Amacı</div> </div> <div class="collapse show"> <div class="card-block"> <ul><li>Sahip olunan Python Programlama bilgisini daha üst...