Yazılım Öğrenmek İçin BTK Akademi vs Udemy

• Konuyu başlatan xBN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 5.479
Python öğrenceksen YouTube'dan öğrenebilirsin para vermene gerek yok ama ingilizcenin en az B1 olması lazım.

Udemy'den para verip aldığım kurs ile YouTube ile arasında neredeyse hiç fark yoktu hocam.

İngilizcesi benim gibi tam değil hocam ve Türkçe içerikler adam akıllı yok rastgele bir şeyler öğretip izlenme almaya çalışıyorlar bir karı yok.

İngilizce çok önemli anladım kadarıyla kodlar vs İngilizce benim çok kötü.

Kodlardaki İngilizce sıkıntı çıkarmaz(C#) başlayınca anlayacaksın kod yazmak için ingilizceye bile pek gerek yok asıl sorun ingilizcenin gerekli olan yeri: Proglemlerle karşılaşmak. Kolay gelsin.

İngilizcesi benim gibi tam değil hocam ve Türkçe içerikler adamakıllı yok rastgele bir şeyler öğretip izlenme almaya çalışıyorlar bir karı yok.

Kodlardaki İngilizce sıkıntı çıkarmaz(C#) başlayınca anlayacaksın kod yazmak için ingilizceye bile pek gerek yok asıl sorun ingilizcenin gerekli olan yeri: Proglemlerle karşılaşmak. Kolay gelsin.

İngilizce kaynaklardan çok kaliteli şekilde öğreniliyor zaten ingilizcen yoksa kodlama işi zor.

Kimse yazılım diline bakarak yazılım dili seçmez geliştirme ortamlarına o dildeki frameworklerin işlevselliğine bakarak seçim yapılır topluluğa bakarak seçim yapılır.
İngilizcen yoksa kodlama zor iş diyen arkadaş Çin'de ki Rusya'da ki arkadaşlar kodlama yapmıyor mu. Birisi size ŞUNU ŞUNU YAPAMAZSAN YAPAMAZSIN diyorsa onu dinlemeyin lütfen genelleme yapıyor. Ben ne adamlar gördüm Backend developer olarak çalışıyor cssde klavye hareket ettiremiyor ne insanlar var üniversiteden mezun olurken sqli bilmiyor 1 saatde sql cheat sheete bakarak tak tak queryleri yazıyor genelleme yapmayın herkes her şeyi bilir de yapar da

BTK Akademinin eğitmenleri vasat Udemy'de ingilizce kurslara bakın zaten her büyük ingilizce kursun yüzde doksan dokuz türkçe altyazısı oluyor olmasa dahi eklentiler kurun anlamaya çalışın

Kimse yazılım diline bakarak yazılım dili seçmez geliştirme ortamlarına o dildeki Framework'lerin işlevselliğine bakarak seçim yapılır topluluğa bakarak seçim yapılır.
İngilizcen yoksa kodlama zor iş diyen arkadaş Çin'de ki Rusya'daki arkadaşlar kodlama yapmıyor mu? Birisi size şunu şunu yapamazsan yapamazsın diyorsa onu dinlemeyin lütfen genelleme yapıyor. Ben ne adamlar gördüm backend developer olarak çalışıyor CSS'de klavye hareket ettiremiyor ne insanlar var üniversiteden mezun olurken SQL'i bilmiyor 1 saatte SQL cheat sheete bakarak tak tak queryleri yazıyor genelleme yapmayın herkes her şeyi bilir de yapar da.

BTK Akademi'nin eğitmenleri vasat Udemy'de İngilizce kurslara bakın zaten her büyük İngilizce kursun yüzde doksan dokuz Türkçe alt yazısı oluyor olmasa dahi eklentiler kurun anlamaya çalışınyoutub.

Udemy mi önerirsiniz İngilizce için, dualingo mu yoksa?

Udemy mi önerirsiniz İngilizce için, dualingo mu yoksa?

Bir önerim olacak, filmleri ve dizileri İngilizce alt yazı ile izleyin, cümle kurma alışkanlığınız artar ve bir yabancı arkadaş edinmeye çalışın. Duolingo daha iyi, para vermeye gerek yok ve Youtube için de iyi kanallar var. Ve şu listeyi öneririm:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir önerim olacak, filmleri ve dizileri İngilizce alt yazı ile izleyin, cümle kurma alışkanlığınız artar ve bir yabancı arkadaş edinmeye çalışın. Duolingo daha iyi, para vermeye gerek yok ve YouTube için de iyi kanallar var. Ve şu listeyi öneririm:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

B1 seviyesine kadar izlediğinizin filmler diziler boş çizgi filmlerin ingilizcesini izleyebilirsiniz onun için bile A2 lazım.

B1 seviyesine kadar izlediğinizin filmler diziler boş çizgi filmlerin ingilizcesini izleyebilirsiniz onun için bile A2 lazım.
Zaten aşırı bir şey beklememek lazım. Lost dizisini izliyorum ve cümle kurmayı gayet de geliştiriyor. İngilizcem ortalama A3-B1 falan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı