kruvasan Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 187 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcı 26 Mayıs 2021 #1 Aslında sorum başlıkta açık, yazılım öğrenmek istiyorum fakat bu konularda hiçbir şey bilmiyorum neredeyse. Nereden başlamalıyım?
Aslında sorum başlıkta açık, yazılım öğrenmek istiyorum fakat bu konularda hiçbir şey bilmiyorum neredeyse. Nereden başlamalıyım?
izzet177 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 1.220 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX1650 TUF RYZEN 5 3500 16GB RAM 3200 MHz A320M-K Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #2 kruvasan dedi: Aslında sorum başlıkta açık, yazılım öğrenmek istiyorum fakat bu konularda hiçbir şey bilmiyorum neredeyse. Nereden başlamalıyım? Genişletmek için tıkla... Udemy den bir ders alın.
kruvasan dedi: Aslında sorum başlıkta açık, yazılım öğrenmek istiyorum fakat bu konularda hiçbir şey bilmiyorum neredeyse. Nereden başlamalıyım? Genişletmek için tıkla... Udemy den bir ders alın.
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 26 Mayıs 2021 #3 Öncelikle ne yapmak istiyorsun? Hangi alana ilgin var onu cevaplaman lazım.
lidevdiyebirisi Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 688 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #4 kruvasan dedi: Aslında sorum başlıkta açık, yazılım öğrenmek istiyorum fakat bu konularda hiçbir şey bilmiyorum neredeyse. Nereden başlamalıyım? Genişletmek için tıkla... İlk başta görsel kodlamadan başla senin için daha iyi olur. Ayrıca neye ilgin var? Python C# gibi platformlardan birini seçmen gerekiyor.
kruvasan dedi: Aslında sorum başlıkta açık, yazılım öğrenmek istiyorum fakat bu konularda hiçbir şey bilmiyorum neredeyse. Nereden başlamalıyım? Genişletmek için tıkla... İlk başta görsel kodlamadan başla senin için daha iyi olur. Ayrıca neye ilgin var? Python C# gibi platformlardan birini seçmen gerekiyor.
elpx Centipat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 612 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #5 Bu konuya benzer diğer milyonlarca konuya bakarak bulabilirsin.
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 26 Mayıs 2021 #6 Oyun mu, siber güvenlik mi, tersine mühendislik mi, web tasarım mı yoksa yazılım üretip onu mu kodlamak istiyorsun?
Oyun mu, siber güvenlik mi, tersine mühendislik mi, web tasarım mı yoksa yazılım üretip onu mu kodlamak istiyorsun?
hergeceaglıyorum Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 1.080 Makaleler 4 Çözümler 1 26 Mayıs 2021 #7 İlk C# veya Python da olabilir.
TheLastTereyagi Centipat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 896 Çözümler 4 26 Mayıs 2021 #8 kruvasan dedi: Aslında sorum başlıkta açık, yazılım öğrenmek istiyorum fakat bu konularda hiçbir şey bilmiyorum neredeyse. Nereden başlamalıyım? Genişletmek için tıkla... Alana bağlı. Backend yazılım mı yapacaksın Frontend mi? Frontend HTML5 gibi diller, Backend de Python gibi diller.
kruvasan dedi: Aslında sorum başlıkta açık, yazılım öğrenmek istiyorum fakat bu konularda hiçbir şey bilmiyorum neredeyse. Nereden başlamalıyım? Genişletmek için tıkla... Alana bağlı. Backend yazılım mı yapacaksın Frontend mi? Frontend HTML5 gibi diller, Backend de Python gibi diller.
ArdaTaskin Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 580 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarımcısı 26 Mayıs 2021 #9 kruvasan dedi: Aslında sorum başlıkta açık, yazılım öğrenmek istiyorum fakat bu konularda hiçbir şey bilmiyorum neredeyse. Nereden başlamalıyım? Genişletmek için tıkla... HTML ve CSS (bence).
kruvasan dedi: Aslında sorum başlıkta açık, yazılım öğrenmek istiyorum fakat bu konularda hiçbir şey bilmiyorum neredeyse. Nereden başlamalıyım? Genişletmek için tıkla... HTML ve CSS (bence).
omrx Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 1.523 Çözümler 11 26 Mayıs 2021 #10 İlk önce elindeki işleri ve düşünceleri bırakıp ingilizce öğrenmen gerekir. Onu halletmişsen c#, Java, python çok kullanılıyor.
İlk önce elindeki işleri ve düşünceleri bırakıp ingilizce öğrenmen gerekir. Onu halletmişsen c#, Java, python çok kullanılıyor.