Yazilim programlamada herkesin aradigi "deneyim" "deneyimsiz"lik sorunu

MTurkmn

Megapat
Kek günü
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
C# eğitimi aliyorum C Derneğinde, staj amaçli bisey ariyorum ama kimse destek vermiyor ! Teknopark ise deneyimli istiyor staj için kabul bile etmiyor, biz nasil öğreneceğiz, nasil tecrübe kazanacagiz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
C# eğitimi aliyorum C Derneğinde, staj amaçli bisey ariyorum ama kimse destek vermiyor ! Teknopark ise deneyimli istiyor staj için kabul bile etmiyor , ee biz nasil öğreneceğiz nasil tecrübe kazanacagiz ?

Kendin uygulama geliştireceksin, internette bir sürü videolu ders var onlardan yararlanabilirsin. Küçük projelerden yavaş yavaş büyük projelere geçerek tecrübe kazanabilirsiniz. Sadece dersleri dinleyerek, kodları ezberleyerek yapılacak iş değil.

Dostum, o tamam onu yapiyorum ama zaten yapilmis olan basit projeleri kim ise alirken gercekten yapilnmis bir proje olarak görür ki? Bir digeri ise; staj amacli bile ariyorum sonucta biz asil yazilimcilik olayini sirketlerde, is hayatinda gelistirecegiz ne kadar bilsekte. Herkes tecrube istiyor. Ama kimse destek vermiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Burası Türkiye dostum.
Amerika'da böyle aklında bişeyi olanlara. Ev veriyorlar, her ay 2000 dolar veriyorlar, yapacağı iş hakkında her türlü kaynağı veriyorlar.
Bana da teknoloji tasarım öğretmenim anlatmıştı.
Ama yazılımda öylemi bilmem.

Burası Türkiye dostum.
Amerika'da böyle aklında bişeyi olanlara. Ev veriyorlar, her ay 2000 dolar veriyorlar, yapacağı iş hakkında her türlü kaynağı veriyorlar.
Bana da teknoloji tasarım öğretmenim anlatmıştı.
Ama yazılımda öylemi bilmem.

Dostum o yüzden zaten TR her konuda geride kaliyor. Haklisin. Almanya'da da böyle üc asagi bes yukari. Kuzenim YTÜ bitirdi simdi ITÜ Teknokent"te 3 bin uzerinde maas ile calismaya basladi. daha önceden deneyimi vardi ama

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı