Windows üstünlüğüne bak, 96.Bir türlü değişemeyen Windows kullanım sayısı bu sefer değişti! Steam yazılım ve donanım anketine göre Windows 10 %47.09 Windows 11 ise %49.17 kullanılarak Windows 11 lider oluyor.
Eki Görüntüle 2300634
Siz ne düşünüyorsunuz?![]()
24H2 çıkınca ben geçeceğim. Çünkü AMD için bir Update çıkmış geçenlerde. CPU performansını yüzde 10 ile 15 arasında artırıyor.Bir çok kullanıcı zorunda kaldığı için geçmiş bence Windows 10 11'e göre performans açısından daha iyi 11'de çok boş özellikler var ben hala 10'dayım çünkü 11'e geçemiyorum işlemci sınırlamalarından dolayı.
Bence güncellik için.Bir çok kullanıcı zorunda kaldığı için geçmiş bence Windows 10 11'e göre performans açısından daha iyi 11'de çok boş özellikler var ben hala 10'dayım çünkü 11'e geçemiyorum işlemci sınırlamalarından dolayı.
Kesinlikle çünkü yakında Windows 10'un desteği çekiliyor fakat aşırı gereksiz bir işletim sistemi.Bence güncellik için.
Zaten topluluğun büyük bir kısmının geçmemesinin sebebi bu.Intel 3, 4, 5, 6. nesil işlemcilere destek gelse ve TPM gereksinimi kaldırılsa çoktan yüzde 70'i görürdü bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.