Merhaba şu an elimde kullanmakta olduğum MSI Cyborg 15 A12VF-077xtr notebook bir laptop bilgisayar var.
Yazılım, video edit vb. konulara yoğunlaşmak istiyorum. Şu an için dikkatimi çeken iki tane bilgisayar var linklerini sizinle paylaşayım.
www.pt.com.tr
Elimdeki bilgisayara göre bunlardan birini tercih etmeli miyim? Bana bir artıları olur mu? Özellikle Windows tecrübem var. MacBook kısmında hiçbir şey bilmiyorum.
Ya da bunlara bakacağına şu bilgisayar daha avantajlı onu değerlendir diyebileceğiniz bir bilgisayar var mı?
Konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Yazılım, video edit vb. konulara yoğunlaşmak istiyorum. Şu an için dikkatimi çeken iki tane bilgisayar var linklerini sizinle paylaşayım.
MacBook Pro 14 inc M3 8CPU 10GPU 16GB 512GB Gümüş Z1A9000K5-Teşhir - Apple - PT
Apple markalı MacBook Pro 14 inc M3 8CPU 10GPU 16GB 512GB Gümüş Z1A9000K5-Teşhir en uygun fiyatıyla sizleri bekliyor! Apple yetkili satıcısı Pozitif Teknoloji
Elimdeki bilgisayara göre bunlardan birini tercih etmeli miyim? Bana bir artıları olur mu? Özellikle Windows tecrübem var. MacBook kısmında hiçbir şey bilmiyorum.
Ya da bunlara bakacağına şu bilgisayar daha avantajlı onu değerlendir diyebileceğiniz bir bilgisayar var mı?
Konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.