Yazılım ve günlük kullanım için ESET ınternet Security yeterli midir?

Merhaba yazılım geliştirme yani kısaca yazılım ve günlük kullanım için ESET internet Security yeterli midir? Sadece ESET için soruyorum bu soruyu başka av önermeyin. @emircandan @300319

Günlük kullanım için Anti-Virüs'e ihtiyacınız olacağını sanmam.
Windows'un orijinal koruması bile ESET'ten daha iyidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Günlük kullanım için Anti-Virüs'e ihtiyacınız olacağını sanmam.
Windows'un orijinal koruması bile ESET'ten daha iyidir.

ESET, mükemmel virüs algılama oranlarına sahip güvenli bir antivirüs yazılım programıdır. Sunduğu geniş güvenlik ve performans araçlarına rağmen, elbette diğer antivirüs programlarından daha iyi ve kötü olduğu taraflar bulunmakta.

ESET, mükemmel virüs algılama oranlarına sahip güvenli bir antivirüs yazılım programıdır. Sunduğu geniş güvenlik ve performans araçlarına rağmen, elbette diğer antivirüs programlarından daha iyi ve kötü olduğu taraflar bulunmakta.

Dostum eğer güvensiz kaynaklardan indirmeler yapmıyorsan herhangi bir antivirüs yazılımı kullanmana gerek yok. Windows'un kendi güvenlik yazılımları fazlasıyla yeterli. Windows'unu güncel ve korumayı açık tut yeter. Yıllardır herhangi bir antivirüs yazılımı kullanmam hiç sorun yaşamadım.

Oyunlarını sadece Steam gibi yerlerden indir. Yazılım için gerekli kitleri yine kendi sitelerinden indir. Korsan vs program kullanma. Biraz da dikkatli kullanırsan yeterde artar. Anti-Virüs'ler boşuna sistem kaynağı tüketir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows'un kendi güvenlik yazılımı yeterli böyle dandik, para tuzağı yazılımlara para vermeyin.
Dostum para tuzağı ve dandik demek yanlış olur. Genellikle antivirüsler bilgisayarı amatör olarak kullanan insanlar için yararlı olabiliyor. Arkadaşın tam olarak ne seviyede bilgisayar bilgisi olduğunu yada bilgisayarı başkasıyla paylaşıp paylaşmadığını bilmiyoruz.

Eğer bilgisayar kullanmayı çok bilmeyen kişilerle ortak kullanıyorsanız veya fazla bilginiz yoksa antivirüs kullanın. Ama az biraz anlarım, korsana bulaşmam derseniz arkadaşında dediği gibi hem gereksiz para vermiş olursunuz hemde sistem kaynaklarınızı azaltmış olursunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı