Yazılım ve LoL için Aula F75 vs F87

Bütçe
2500
Teşekkürler hocam F87'de karar kıldım o zaman.

İncelemelerine bakınca fark ettim, F87 Pro yerine F87 geldiğini söylüyorlar doğru mudur?
F87 kutusunda geliyor fakat, F87 Pro olarak geçiyor sanırım. Bizim ülkemize özel bir şey mi diye yabancı videolara baktım fakat onlardada aynıydı. Driverda F87 Pro olarak geçiyor.

Bende aynı olaydan dolayı geçtim. F87 alın geçin derim. Bende de K617 vardı printscreen falan yok çoğu tuş yok sinir bozucu.

Yorumu yazanlardan biride benim . Çok takılmayın ona. F87 olsa bile hala çok daha ucuz.

Son düzenleme:
Tamamdır teşekkürler

Klavye kaliteleri hakkinda bilgim yok ama görünüş ve tuşlarla alakalı konuşacağım.
F87 Pro yazılım için daha iyi duruyor. Home, page up vb tuşlarının konumu cok daha iyi. Numpad olmamasını ben dert ediyorum ama siz etmezseniz alınabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
F87 Pro yerine F87 geldiğini söylüyorlar
F87 Pro / F87 aynı ürün zaten. Ama evet, kutu tasarımı F87 olarak yazıyor. İçinden çıkan ürüne ait etiket F87 Pro olarak geçiyor. TR'de satılan F87 Pro'lar F87 Pro yani, rahatlıkla alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…