F87 de Graywood V3 switch kullanılıyor. Pro da V4. Yorumlarında bir kullanıcı da belirtmiş zaten bunu.
F87 kutusunda geliyor fakat, F87 Pro olarak geçiyor sanırım. Bizim ülkemize özel bir şey mi diye yabancı videolara baktım fakat onlardada aynıydı. Driverda F87 Pro olarak geçiyor.Teşekkürler hocam F87'de karar kıldım o zaman.
İncelemelerine bakınca fark ettim, F87 Pro yerine F87 geldiğini söylüyorlar doğru mudur?
Bende aynı olaydan dolayı geçtim. F87 alın geçin derim. Bende de K617 vardı printscreen falan yok çoğu tuş yok sinir bozucu.1 yıldır falan K617 kullanıyorum. Fakat %60 olması ve yön tuşları modunun olmaması sinir ediyor. Ayrıca keycapsleri o kadar küçük ki e basacağıma parmağım 2 tuşun arasına kayıyor ve D basıyorum. Kısayol tuşları kullanmak da zor tabii. Neyse işte bu sebeplerden dolayı bu iki klavye arasında kaldım.
Biraz bakınca Aula F75'in çok fazla önerildiğini gördüm fakat biraz daha pahalı. F87 2500 TL civarında TROY kart indirimi varmış onunla beraber 2200 olacak. Bu iki klavye arasındaki fark Home page gibi tuşların olması mı sadece? Reddit'te gezerken öyle gördüm.
Aula F75: Aula F75 Mekanik Rgb Tkl Gray Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Pastel - Fiyatı, Yorumları
Aula F87: Aula F87 Pro Mekanik Rgb Tkl Graywood V3 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Açık Mavi - Fiyatı, Yorumları
Yorumu yazanlardan biride benim
Tamamdır teşekkürlerF87 kutusunda geliyor fakat, F87 Pro olarak geçiyor sanırım. Bizim ülkemize özel bir şey mi diye yabancı videolara baktım fakat onlardada aynıydı. Driverda F87 Pro olarak geçiyor.
Eki Görüntüle 2600443
Bende aynı olaydan dolayı geçtim. F87 alın geçin derim. Bende de K617 vardı printscreen falan yok çoğu tuş yok sinir bozucu.
Yorumu yazanlardan biride benim. Çok takılmayın ona. F87 olsa bile hala çok daha ucuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.