Öncelikle herkese merhabalar, bütçem kolay kolay belirttiğim miktarı geçemez ama çok sağlam önerileriniz varsa lütfen belirtmekten çekinmeyin, belki indirim vb. yakalarım. Dediğim gibi hem yazılım hem oyun için kullanacağım, oynadığım oyunlar pek ağır değil, en ağırı Black Desert, o oyunda da yüksek ayarda 60 FPS değerlerini görsem çok güzel olur.
Şarj ömrü hiç önemli değil.
Kaç inç olduğu, ağırlı hiç önemli değil.
Android Studio ile uzun süreler geçirdiğim için RAM mümkünse 16 GB olsun.
İş, okul ve ev arasında durmadan taşıma durumu olduğu için masaüstü alma şansım yok, dizüstü olması maalesef şart. Özellikler yukarıda belirttiğim şekilde, asıl önem her zaman dayanıklılık ve performansta çünkü bilgisayar uzun süre yüksek yük altında çalışabilir. AMD, Intel, NVIDIA gibi ayrımları yapmıyorum, en iyisini önerebilirsiniz.
Not: Benzer konuların hepsini incelemeye çalıştım fakat bildiğiniz gibi fiyatlar çok hızlı değişebildiği için ayrı bir konu açma gereği hissettim.
Asus TUF FX506LU-HN053 i5-10300H 8 GB 1 TB + 256 GB SSD GTX1660TI 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Asus TUF FX506LU-HN053 i5-10300H 8 GB 1 TB + 256 GB SSD GTX1660TI 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Hem RAM eklemem gerekiyor hem de işlemci diğer önerilere göre bayağı düşük kalıyor gibi hissettim, SSD de aynı şekilde yeterli kalmayacak. Yine de teşekkür ederim.
Klavyesi İngilizce, ancak yazılım için daha iyi olur sanırsam.
Satışı Amazon'un kendisi yapıyor, kargolamada sorun olacağını sanmam.
Amazon 2 yıl garanti veriyor, kullanıcı hatası olmaya durumlarda iade veya değişim yapıyorlar.