Yazılım ve Oyun için RTX 3060 Laptop Tavsiyesi

• Konuyu başlatan phenex
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 1.467

phenex

Hectopat
Merhaba arkadaşlar,

Yazılım, Bilgi Teknoloji alanında işler için kaliteli bir laptop arayışındayım. Arada sırada da ufak tefek FPS oyunları oynarım. Bilgisayarı yurt dışından alacağım, ortalama kafamda 1700 dolar civarı bir fiyat var. Tabii bu skala modele göre değiştirebilirim. Aslında bir taraftan da yeni çıkan MacBook Pro'lardan mı alsam diyorum ama daha önce hiç kullanmadım dolayısıyla söylediğim alanda bana nasıl bir dezavantaj oluşturur kestiremiyorum.

RTX 3060 ekran kartlı güzel bir laptop tavsiyesi verir misiniz ya da başka önerileriniz varsa belirtebilirsiniz.

NOT: Ürün hafif olmalı, kaba kasa sevmiyorum ve şarj süresinin iyi olması işime gelir.

Son düzenleme:
İncelemelerini hiç takip edemedim sadece birisi i7 diğeri R9 o yüzden sormak istedim.

Arkadaşım ASUS firmasında calışıyor kendisi Tayvan'da oradan bilgi aldım tabii ki kendi tercihiniz fakat AMD hem yazılım hataları ile dolu ve oyun anlamındada pek iyi sayılmaz ve yeni bilgi aldım ASUS ROG white modeleri Ti modelerede gelecekmiş ve 12.nesil laptop işlemcili laptoplar varmış fakat ülkemizde satışı yok geliceğinin garantisi yok fakat olabilir.

Arkadaşım ASUS firmasında calışıyor kendisi Tayvan'da oradan bilgi aldım tabii ki kendi tercihiniz fakat AMD hem yazılım hataları ile dolu ve oyun anlamındada pek iyi sayılmaz ve yeni bilgi aldım ASUS ROG white modeleri Ti modelerede gelecekmiş ve 12.nesil laptop işlemcili laptoplar varmış fakat ülkemizde satışı yok geliceğinin garantisi yok fakat olabilir.
Ben 5900X masaüstünde kullanıyorum, gerçekten memnunum ama laptop piyasasında bir şey söyleyemem, bilmiyorum. Laptop alırsam da 11800H ya da 5900HS/HX alacağım.

12. Nesil laptoplara erişim sağlayamadım aslında piyasada yaygınlaşması için biraz bekleyebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı