Yazılım ve stabilite konusunda AMD vs Nvidia

Valla hocam sizi çok iyi anlıyorum. Şimdi RX 590 ile baya sorun yaşadım. Bir sonraki ekran kartım ne olur bilemiyorum ama ben Nvidia tarafına kaydım gibi açıkçası.

Hocam o eski AMD yok emin olabilirsiniz, Radeon Software eskisinden çok daha iyi, yeni nesil 5000 serisi gayet tatminkar.

Bu soru işaretlerini oluşturan firma da AMD zaten. Sonradan düzeldi düzelmedi ikilemi var herkeste sorun yaşayanlar da var eskisine göre azalsa da. Haliye kullanici NVIDIA kart alirken 1 kere dusunuyorsa AMD alirken 5 kere dusunuyor. Ilk başta kartlari stabil bir şekilde çikarsalardi kullanicinin aklinda boyle sorular olmazdi. Umarim hatalarindan ders alip yeni seriyi sorunsuz bir şekilde piyasaya sürerler ve rekabet daha da artar.

Sonraki sistemimi AMD toplamak istiyorum daha önce eski bir AMD kart kullandım yeni AMD'yi bir denemek lazım. Tahmini fiyatı ne olur yeni üst seviye kartın?

6000 7000 TL arası olacak ve RTX 2080 Ti ile aynı performansı verecekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…