Yazılım ve stabilite konusunda AMD vs Nvidia

Isınma değil de bana yazılım iyi olsun sürekli Drive'la ügraşmayalım hocam ben üğraştığim için bu kadar çekiniyorum RX 5600XT GTX 1660S fark atıyor bildiğin ançak birinin performansı iyi diğerinin yazılımı ikisi arasında kaldım ben.
Valla hocam sizi çok iyi anlıyorum. Şimdi RX 590 ile baya sorun yaşadım. Bir sonraki ekran kartım ne olur bilemiyorum ama ben Nvidia tarafına kaydım gibi açıkçası. :)

Hocam o eski AMD yok emin olabilirsiniz, Radeon Software eskisinden çok daha iyi, yeni nesil 5000 serisi gayet tatminkar.

Bu soru işaretlerini oluşturan firma da AMD zaten. Sonradan düzeldi düzelmedi ikilemi var herkeste sorun yaşayanlar da var eskisine göre azalsa da. Haliye kullanici NVIDIA kart alirken 1 kere dusunuyorsa AMD alirken 5 kere dusunuyor. Ilk başta kartlari stabil bir şekilde çikarsalardi kullanicinin aklinda boyle sorular olmazdi. Umarim hatalarindan ders alip yeni seriyi sorunsuz bir şekilde piyasaya sürerler ve rekabet daha da artar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı