Yazılım veya uygulama abonelik şeklinde nasıl satılır?

mehmetcura01

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben bir yazılım satacağım ama. Şu anlık EXE formatında. Ben dosyayı bir bütün olarak aylık abonelik şeklinde satmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Discord'u kullanmak mantıklı geldi. Bir yolu var mı aylık satacağım lisansı yoksa kullanmayacak?

Merhaba, ben bir yazılım satacağım ama. Şu anlık EXE formatında. Ben dosyayı bir bütün olarak aylık abonelik şeklinde satmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Discord'u kullanmak mantıklı geldi. Bir yolu var mı aylık satacağım lisansı yoksa kullanmayacak?

Lisans anahtarı eklersin programı açmak için lisans anahtarını gerekli kılarsın anahtara süre tanımlarsın 30 gün sonra dolması gibi ardından dolduktan sonra adam sana tekrar parayı verince tekrar aktive edersin sallıyorum ama.

Veya site açarsın yazılım için adam hesap açar aylık satın alır yazılım içine sitede ki hesabını bağlamasını sağlarsın site de aboneliği varsa yazılım çalışır yoksa çalışmaz ama internet bağlantısını zorunlu kılmalısın. Salladım yine.

Bunun gibi auth platformları kullanılabilir, ancak uygulamanın güvenliğini sağlamak istersen daha farklı yöntemler denemen iyi olur, KeyAuth'u kırması basit çünkü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı