Yazılım, video edit için laptop önerisi

Bütçe
16000

ashinaxv

Hectopat
Katılım
12 Kasım 2020
Mesajlar
87
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba bütçem 16.000 TL en fazla 20.000 TL'ye çıkabilirim ama zorlamazsak güzel olur. Laptopun hafif olması önemli üniversitede kullanacağım. Ekranı uzun kullanımlarda göz yormasın. Yazılım ve video editlemek için kullanacağım, oyun oynanmayacak. Monster gibi donanımsal sıkıntı yaşamayacağım markalar önerirseniz güzel olur. Şimdiden teşekkürler.
 
Kullanacağınız yazılımlar Mac destekliyorsa Apple'dan şaşmayın. Alabiliyorsanız M2 alın bütçe yetmiyorsa M1 de fazlasıyla işinizi görecektir.
 
Bu iyi bir seçenek olabilir, fakat bir çok insan için 8GB ram yeterli değil. Yazılım işleri için de yeterli olmayacabilir ama nadir durumlarda, benim başıma bir derste gelmişti sadece.

İlla yanınızda taşımanız gerekmeyecekse yada okulda monitör bulma ihtimaliniz varsa bilgisayar lablarında Mac mini de düşünülebilir.
 
Kullanacağınız yazılımlar Mac destekliyorsa Apple'dan şaşmayın. Alabiliyorsanız M.2 alın bütçe yetmiyorsa M1 de fazlasıyla işinizi görecektir.

Hocam açıkçası Apple tercih etmiyorum bu bütçede, hem RAM yeterli gelmiyor hem de ekran boyutu küçük kalıyor. Teşekkür ederim öneri için.

Bu iyi bir seçenek olabilir, fakat birçok insan için 8 GB RAM yeterli değil. Yazılım işleri için de yeterli olmayacabilir ama nadir durumlarda, benim başıma bir derste gelmişti sadece.

Katılıyorum.

İlla yanınızda taşımanız gerekmeyecekse ya da okulda monitör bulma ihtimaliniz varsa bilgisayar lablarında Mac mini de düşünülebilir.

Maalesef monitör bulamam ama öneri için teşekkür ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı