Yazılım yazmak için dizüstü mü masaüstü mü?

Kim bunu demiş? Aksine bir Web tasarımcısı için Mac daha iyi sayılır.

Internette okudum ama eger daha iyiyse onu da alabilirim bütçem yetiyorsa 30 bin TL. Tek web degil aslinda her turlu yazilim isinde.

Evet ama emin olun Windows PC aldıktan sonra yapacağınız ilk iş Apple MacBook almak olur.

Bütçem 30 bin TL. Cok yuksek olmadigi icin MacBook'da iyi bir model alamam diye dusundum.

Su an elimde Lenovo IdeaPad 5 var. 10 bin TL'ye almistim, icinde 1-2 uygulama var. Bu kadar nasıl isinir anlamıyorum. Fan sesi yan binadan duyuluyor o derece. Ondan dolayi daha iyi bir şey olsun istiyorum.

Internette okudum ama eger daha iyiyse onu da alabilirim bütçem yetiyorsa 30 bin TL. Tek web degil aslinda her turlu yazilim isinde.

Bütçem 30 bin TL. Cok yuksek olmadigi icin MacBook'da iyi bir model alamam diye dusundum.

MacBook Air'ler o kadar pahalı değil bir bakmanızı öneririm ya da 2.el 2023 model temiz bulursunuz o fiyatlara.

Su an elimde Lenovo IdeaPad 5 var. 10 bin TL'ye almistim, icinde 1-2 uygulama var. Bu kadar nasıl isinir anlamıyorum. Fan sesi yan binadan duyuluyor o derece. Ondan dolayi daha iyi bir şey olsun istiyorum.

Senin ilacın Mac ya da Huawe'nin iş laptoplarına bak.

Şu an baktim da bayağı ekrani kucuk ben buyuk ekran seviyorum. Yazilim yazarken kucuk ekran zor oluyor.

Bilgisayar muhendisliginde tüm arkadaslarimin Monster bilgisayari var. Ben de degistirmeyi dusunuyorum bundan mi alsam? Sadece yazilim icin kullanacağım oyun oynamam. Yazilim programlari cok yer istiyor bilgisayarda.

Bilgisayar muhendisliginde tüm arkadaslarimin Monster bilgisayari var. Ben de degistirmeyi dusunuyorum bundan mi alsam? Sadece yazilim icin kullanacağım oyun oynamam. Yazilim programlari cok yer istiyor bilgisayarda.

Mümkünse FreeDOS olmasin. Ben uğraşamam orijinal almakla 6.5 bin yani.

Oyun oynamayacaksanız gerek yok ofis bilgisayarı bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…