Yazılım yazmak için dizüstü mü masaüstü mü?

Bilgisayar konusunda bilginiz yok anladığım kadarıyla. Windows ücretsizdir etkinleştirmek zorunda değilsiniz merak etmeyin. En kötü bir bilgisayarcı halleder ama boşa para verirsiniz.
Ama neden inat ettiğinizi anlamadım bilmediğiniz konuda.

Bilgim yok tabii ki ama arastiriyorum. Ben garantici bir insanim. Peki etkinlestirmeyince ne oluyor?

Bilgim yok tabii ki ama arastiriyorum. Ben garantici bir insanim. Peki etkinlestirmeyince ne oluyor?

Bazı özelliklerden yararlanamıyorsun. Mesela duvar kâğıdını değiştiremiyorsun. Ki bununda bir yöntemi var yapabiliyorsun. Bir de sağ altta Windows etkin değil diye çok hafif bir yazı oluyor.

Bazı özelliklerden yararlanamıyorsun. Mesela duvar kâğıdını değiştiremiyorsun. Ki bununda bir yöntemi var yapabiliyorsun. Bir de sağ altta Windows etkin değil diye çok hafif bir yazı oluyor.

Windows 11 de yazı yok, Windows 11 kurar zaten. O rehberdeki çoğu model Windows 11 de rahatlıkla çalışır.(apple macbook almayın.)

Eğer iş için kullanacak isen Ultrabook'lara bakabilirsin yukarıda atılan. Eğer oyunda oynarım dersen, ağırlığı sorun değil dersen Gaming laptop öneririm.
@Artoria Pendragon 30-35 bin arası bütçesi var. Güzelinden bir laptop önerebilir misin?

Ben %100 guvenilir bulmak istiyorum. Microsoft'ta 9.5 bin TL. Hem hakka girmemis olurum hem de bilgilerimin calinma riski 0A iner. Siz ne tavsiye ediyorsunuz bilgisayar olarak yazilim icin?

Lisans almayın lisanssızda kullanabiliyorsunuz tek eksiği sağda solda sürekli etkinleştir uyarısı çıkıyor geri kalan hepsi aynı. Bilgisayar olarak HP Victus alın geçin her türlü idare eder.

Benim kişisel seçimim bu her programı kaldıracak ve 1TB SSD ile hafızayı doldurmanız çok zor. Şarj konusunda monster göre 3-4 belki daha fazla uzun sürücektir.

Ben Acer veya Victus 16 bakma taraftarınızdayım.
Bu keyleri alıp hakka girmiyorsun. Aynı şekilde key üzerinden hiç kimse senin bilgilerini çalamaz bunun garantisini verebilirim.

Keşke keyleri Microsoft satsa bizim de içimiz rahat eder. Kurmasina kurarim sıkıntı degil zaten de bu key işi falan kafami kariştiriyor. Bir suru yazilim programi falan indireceğim. Indirirken sıkıntı cikarmasin yeter.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı