Siz hangi bilgisayari tavsiye edersiniz? Bütçem 35 bine kadar.
Rehber: 25K-40K Arası Ultrabook Tavsiyeleri buradan okuyup kendi ihtiyacınıza göre seçebilirsiniz. Harici ekran kartlı olan modellerden seçerseniz daha iyi olabilir.
Siz hangi bilgisayari tavsiye edersiniz? Bütçem 35 bine kadar.
Bilgisayar konusunda bilginiz yok anladığım kadarıyla. Windows ücretsizdir etkinleştirmek zorunda değilsiniz merak etmeyin. En kötü bir bilgisayarcı halleder ama boşa para verirsiniz.
Ama neden inat ettiğinizi anlamadım bilmediğiniz konuda.
Bilgim yok tabii ki ama arastiriyorum. Ben garantici bir insanim. Peki etkinlestirmeyince ne oluyor?
Bilgim yok tabii ki ama arastiriyorum. Ben garantici bir insanim. Peki etkinlestirmeyince ne oluyor?
Bazı özelliklerden yararlanamıyorsun. Mesela duvar kâğıdını değiştiremiyorsun. Ki bununda bir yöntemi var yapabiliyorsun. Bir de sağ altta Windows etkin değil diye çok hafif bir yazı oluyor.
Ben %100 guvenilir bulmak istiyorum. Microsoft'ta 9.5 bin TL. Hem hakka girmemis olurum hem de bilgilerimin calinma riski 0A iner. Siz ne tavsiye ediyorsunuz bilgisayar olarak yazilim icin?
![]()
Windows 11 Pro Satın Al - Microsoft Store Turkey
Microsoft Store'dan Windows 11 Pro alın ve ürünleri en son müşteri incelemeleri ve derecelendirmeleri ile karşılaştırın. Ücretsiz indirin veya gönderin. Ücretsiz iade.www.microsoft.com
Ben Acer veya Victus 16 bakma taraftarınızdayım.
Bu keyleri alıp hakka girmiyorsun. Aynı şekilde key üzerinden hiç kimse senin bilgilerini çalamaz bunun garantisini verebilirim.
Keşke keyleri Microsoft satsa bizim de içimiz rahat eder. Kurmasina kurarim sıkıntı degil zaten de bu key işi falan kafami kariştiriyor. Bir suru yazilim programi falan indireceğim. Indirirken sıkıntı cikarmasin yeter.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.