Rehber Yazılıma başlangıç

Hocam bunu bitirdikten sonra algoritma öğrenip Python başlayacağım doğru sıralama değil mi?

Algoritma kesin olarak öğrenmelisin, daha doğrusu kavramalısın.

Algoritmadan sonra ister Python, ister seçeceğin başka bir dille başlayabilirsin bu tamamen sana kalmış, ben öneriyorum diye Python başlamak zorunda değilsin sana en ilgi çekici gelen neyse onunla başlayabilirsin.

Hocam son olarak belki bilgin vardır bugün internette karşıma çıktıda işte 6 aylık kurs verip sıfırdan yazılımcı yetişiyoruz diye ilanları var bu kurslara gitmeye gerek var mı sizce yoksa artık internet çağı olduğu için internetten mi öğrenilmeli bugün 2-3 tane yeri aradım 15 bin TL -20 bin TL arası istiyorlar

Para tuzağı dostum git Udemy'den 40-50₺'ye kurs al aynı eğitim.

BilgeAdam gibi yerler o konuda çok iyiler ama kimse şuan 15-20K arası o işi yapmıyor, o büyük ihtimal para tuzağı.

Para tuzağı dostum git Udemy'den 40-50₺'ye kurs al aynı eğitim.

BilgeAdam gibi yerler o konuda çok iyiler ama kimse şu an 15-20K arası o işi yapmıyor, o büyük ihtimal para tuzağı.

Teşekkür ederim güzel insanlar sizler anlayan insanlarısınız dediğinizi yapayım belki merak ediyorsanız olay şöyle işletme mezunu bile varmış yaklaşık 400 saat uzaktan eğitim veriyorlarmış eğer İstanbul'da isen yüz yüze canlı derslerin tekrarı varmış sıfırdan öğretiyorlarmış 17600 TL istediler bir de proje falan verip yapmamızı istiyoralr şimdi öğrenci olduğum için paramda boşa gitmesin size danışmak istedim

Ellerinize sağlık hocam sanki elinizde bir meşale varda biz bilgisizleri mağaradan çıkarıyorsunuz.

Ellerinize sağlık hocam sanki elinizde bir meşale varda biz bilgisizleri mağaradan çıkarıyorsunuz.
Çok teşekkür ederim dostum yardımcı olabildiysem ne mutlu.

Dostum bence bulaşma.

@Wilfaelor hocam siz yazılımla alakalı bir bölüm mü okudunuz yoksa alaylı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…