Rehber Yazılıma başlangıç

Abartmış arkadaş olayı biraz sanırım. Konu başlığının yazılım 101 kursu değil yazılıma başlangıç rehberi olduğunu girmediğini varsayıyorum.

Hocam mükemmel bir konu anladığım kadarıyla ilk algoritmadan başlamak gerekli sıfırdan başlayacak birisi için peki sizin önerdiğiniz Udemy ya da BTK Akademi veya YouTube videosu var mı sizin dediğiniz yerden algoritma öğrenmeye başlayabilirim

Algoritma yazılımın temel yapı taşıdır diyebiliriz mantık konusunda, yani algoritma ve akış şemaları ile bir temel atman çok iyi bir şeydir.

Buraya tıklayarak FlowChart derslerinin linkine gidebilirsin. Bu linki konuya da bıraktım ama fark etmemişsin sanırım dostum, ayrıca çokta kısa sürer bu eğitim en fazla 1 haftanı alır mantığını kavraman.

teşekkür ederim hocam son olarak sizin konudan anladığım kadarıyla bu eğitimden sonra ilgi duyduğum herhangi bir dile başlamam doğrusu bu değil mi var mı ekleme yapmak istediğiniz bir şey

teşekkür ederim hocam son olarak sizin konudan anladığım kadarıyla bu eğitimden sonra ilgi duyduğum herhangi bir dile başlamam doğrusu bu değil mi var mı ekleme yapmak istediğiniz bir şey
Dediğim gibi dostum, araştıracaksın, kendine en uygun yazılım dilini kendin bulman gerekiyor, iş imkanları, yapabileceklerin, bunları uzunca araştır. İngilizceni geliştir, algoritma mantığını oturt, sonra istediğin dili öğrenebilirsin.

Teşekkür ederim hocam özetle.
1- Algoritma öğren ilk olarak.
2- Algoritmadan sonra İngilizce seviyen iyiyse sevdiğin programlama dilini öğren. Değil mi, böyle sıralama?

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim hocam özetle.
1- algoritma öğren ilk olarak.
2- algoritmadan sonra İngilizce seviyen iyiyse sevdiğin programlama dilini öğren. Değil mi, böyle sıralama?

Evet dostum, sıralama bu, ancak ingilizceni geliştirmeye hep devam etmelisin, bu sektörün ana etkenlerinden biri ingilizcedir, kaynakların en sağlamını her zaman İngilizce bulacaksın.

Güzel bir okulun bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, makine mühendisliği bölümleri
Hocam ben şu an İstanbul'da hem tarih hem de işletme çap olarak okuyorum mezun olduğumda çift diploma olacak açık öğretimden bil prog bitirsem yeterli olur mu illa mühendis olmak zorunlu mu?

Hocam ben şu an İstanbul'da hem tarih hem de işletme çap olarak okuyorum mezun olduğumda çift diploma olacak açık öğretimden bil prog bitirsem yeterli olur mu illa mühendis olmak zorunlu mu?
Dostum rehbere okul okumanın neye göre olacağını belirtmişim, ortada bir şey için zorunluluk yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…