Yazılıma başlayacağım ve arkadaş arıyorum

Hoxofp

Femtopat
Daha fazla  
Ben yazılım öğrenmeye başlayacağım ama bir türlü açasım gelmiyor dersleri ve birisiyle beraber yaparsam motivasyonumun artacağını düşünüyorum. 17 yaşındayım Python veya C++ öğrenmek isteyen varsa yazabilir yaş fark etmez.

Ben yazılım öğrenmeye başlayacağım ama bir türlü açasım gelmiyor dersleri ve birisiyle beraber yaparsam motivasyonumun artacağını düşünüyorum. 17 yaşındayım Python veya C++ öğrenmek isteyen varsa yazabilir yaş fark etmez.
Merhaba bende yazılım arkadaşı arıyordum istersen olabiliriz yaşım 15 html ve css öğrendim pythona geçtim lakin başlardayım senle en baştan başlarız istersen discord: taban#7030

Bende şu an C ye çalışıyorum tahminimce 5-6 güne C++ a geçeceğim istersen beraber çaışabiliriz yaş 24.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı