Yazılıma C# ile başlamak mantıklı mı?

Hocam siz gereken cevabı vermişsiniz bence.

Hayır Java tavsiye ediyorum. Java nesneye dayalı bir dildir. Java'yı öğrenirseniz diğer dilleri öğrenmeniz daha da kolaylaşır. Ben şahsen C'yi yoracağını düşünüyorum sizi. Ama kapasitenizi bilmiyorum. Dahi bir insansanız tek bir günde bile öğrenebilirsiniz.

Python diyenlerden daha fazla Python biliyorumdur ve C öğrenirken 1 saat sonra falan Python bilgim bitti. Bilmem anlatabildim mi.
Bu dili kim bu kadar popüler yaptı onu bulma lazım zaten. Dilin syntaxı kolay olup kütüphanesi fazla olunca işin kolay olduğunu düşünüyor insanlar bu yüzden.

Python syntaxı öğrenince yapay zeka yazabileceklerini falan sanıyorlar galiba. En fazla hesap makinesi yapıp kendilerine "developer" derler.

Python'a karşı bir nefretim yok ama "Python başla" diyenlere karşı var.

Ben C# ile başladım ama kolay bir dil. Bir süre sonra yetmiyor. Ben de C++ ile başlamadım diye pişmanım.

C# sonrası bunlara geçmeye gerek var mı? Yoksa C# sonrası zaten bunları da kavramış mı oluyorsun?
Lazımsa var. Değilse yok. Aynı şey olmasa da insan konuşma dili gibi düşün. İngilizce bilince çoğu işini halletme gibi olay burada yok. Ama Kanada'ya gideceksen 2 dil var. Senin Rusça bilmen Kanada'da kimsenin umurunda olmaz. Kanada'ya gitmeyip Rusya'da yaşayacaksan ne İngilizce ne Fransızca ne de Kanada umurunda olur.

C, sonrasında C++ deme sebebim karşına çıkabilecek neredeyse her şeyi kolayca kavrayabilecek hale geliyor olman. Tersi durum var.

Hocam C ilk dilden yormaz mı?

Neyin tam ne işe yaramadığını bilmiyorsun? Dilleri mi programlamayı mı?
Şöyle; daha işin çok çok başında olduğum için C# veya Java veya Phyton öğrensem ne gibi bir şey üretip ortaya çıkaracağımı tam anlayamadım. Tamam hello world yazdık, kullanıcıdan değerler alıp işleyebildim ama ürün kısmına gelmediğim için sanırım hala tam oturmuyor kafamda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…